YAv arkadaşlar sizce bir moden hızı bu kadar olabilirmi. MErak ettimde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
YAv arkadaşlar sizce bir moden hızı bu kadar olabilirmi. MErak ettimde
Az önce Inca IM 204W modemime kablosuz ağına şifre koydum. Aslında kablolu kullanıyorumda. Millet benim kablosuza erişmesin die şifrelim dedim. Şİmdi koyduk şifreyi test için NOKİA 5800XM telefonumdan WLAN a girip bi bakim dedim şifre olmuşmu die. Neyse tıkladık işte şifreyi sordu girdik kabul etti erişim noktası kaydedildi felan dedi. İşte 2. denediğimde şifre sormadı herhalde kaydetti mi ne yaptı. Herneyse merak ettim neden 2.de şifre sormadı die seceneklerden bilgiler dedim benim ağa telefondan. Ondan sonracıma Ağ- Sinyal- Mod- Güvenlik- Kapsama- HIZ die yazılar vardı hepsinin yanındada işte bilgileri ama HIZ yazısının yanında 54Mbit/s yazıyo. ŞAştım kaldım ben daha az sanıyodum. Sizcede böyle bir hız olabilirmi?

serhad_683

serhad_683

Üye
54 mbit telefonun desteklediği hızdır normalde turkiyede enfazla 8 mbit internet hızı vardır hız testi yapmak istiyosan şu adresten hız testi yapabilirsin şifre olayına gelcek ise birkere girdiğin ağ şifresini kaydeder ve 2. sefer girdiğinde otomatik görür

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bu başka bisi ama türkiyede 100 mps internet bile var daha yabancı ülkelrde bizim kac katımızı kullanıyorlar:ehe

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
54 mbit telefonun desteklediği hızdır normalde turkiyede enfazla 8 mbit internet hızı vardır hız testi yapmak istiyosan şu adresten hız testi yapabilirsin şifre olayına gelcek ise birkere girdiğin ağ koduni kaydeder ve 2. sefer girdiğinde otomatik görür

DOWNLOAD HIZIM 891Kbps

UPLOAD HIZIM 129Kbps

Sİzce nasıl

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
güzel:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...