Yatay ekran yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Yatay ekran yardım lütfenn
arkadaslar telefonum E65 rotateme yükleyip yatay ekran yaptıgımda tuşlar hala dik ekrandaymış gibi oluyor n-gagedede yatay ekran yaptıgımda aynı sorun var biraz arastırdım landscape die program buldum onun E65 teki bu sorunu çözdüğü yazıyor fakat yükledigmde açılmıyor ama %100 çalısıyor e65te diyolar bnm telefonmdamı sorun var anlamadım firmware güncelleyip tekrar denedim gene olmadı çalışmıyor e65te landscape pro deneyen varmı?

• Beğen
Tepkiler: IceBoX

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
ya kimse yardım etmicekmi :'(

IceBoX

IceBoX

Üye
kmse yardıma bakmıyor hacı bende yazdım anca 4 kişi bakmş boşuna bekleme xS . Bende n78 var rotateme yükleyemedim yardım istedim bakan yok x@

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
rotate me yüklemek kolayda işte o sorun olmasa ah bi sende ne diyorda yüklenmiyor?sertifika hatasımı baska biseymi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kmse yardıma bakmıyor hacı bende yazdım anca 4 kişi bakmş boşuna bekleme xS . Bende n78 var rotateme yükleyemedim yardım istedim bakan yok x@
Arkadaşım bakanlar varda vercek cevap olmayınca bişiy yazılmıyor.sen rotateme yükleyemedim demişsin, bendede n78 var sürüm 30.011 hack li ben yükledim 2 gün kullandım ama pili perişan ettiği vede kullanışlı olmadığından kaldırdım..bu sitede tr.rotateme mevcut bende buradan yükledim zaten..ben şuan LandcapePro kullanıyorum bu daha iyi..

zaf72

zaf72

Üye

madem beceremiyosunuz neden sitemizi kötülüyosunuz??:@:@

oguziverson

oguziverson

Üye
yatay ekrana aldığında tuşlar hala dikey ekrandaymış gibi oluo ne demek ya? e65 te kendinden öle bi özellik olmadığı için olabilir mesela program tuşların yerinimi değiştircek anlamadım?mesela hangi tuş yatay ekrana uygun olsun istiosun, senin telin n85 veya n95 değilki yatay ekran tuşları olsun??????????oyun müzik tuşları fln...ngage içinde magic die bi pro var ses tuşlarını değiştirip sağ sol fln yapabiliosun yan ekran oynarken çok işe yarıo sitede var bulup onu kullan...:oke:

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
yatay ekrana aldığında tuşlar hala dikey ekrandaymış gibi oluo ne demek ya? e65 te kendinden öle bi özellik olmadığı için olabilir mesela program tuşların yerinimi değiştircek anlamadım?mesela hangi tuş yatay ekrana uygun olsun istiosun, senin telin n85 veya n95 değilki yatay ekran tuşları olsun??????????oyun müzik tuşları fln...ngage içinde magic die bi pro var ses tuşlarını değiştirip sağ sol fln yapabiliosun yan ekran oynarken çok işe yarıo sitede var bulup onu kullan...:oke:

bak rotateme yükledim yan ekran yaptım menü açtım sanki normal ekranmış gibi oluyo aşağı basıyorum sola gidiyo anlamışındır umarım şimdi ne demek istedigimi araştırdım landscape programı e65te bunu hallediyo yazıyor fakat yükledigim vakit açılmıyo landscape programı :agla

oguziverson

oguziverson

Üye
bak rotateme yükledim yan ekran yaptım menü açtım sanki normal ekranmış gibi oluyo aşağı basıyorum sola gidiyo anlamışındır umarım şimdi ne demek istedigimi araştırdım landscape programı e65te bunu hallediyo yazıyor fakat yükledigim vakit açılmıyo landscape programı :agla
tmm şimdi anladım :) araştır biraz daha belki bulursun umudunu kesme diyebileceğim bu:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
altuntepe2..landscape programını hafıza kartına yüklemiş olabilirsin..tel.hafızasına yükle büyük ihtimalle çalışacaktır..

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
altuntepe2..landscape programını hafıza kartına yüklemiş olabilirsin..tel.hafızasına yükle büyük ihtimalle çalışacaktır..

ya çok saol dostum valla çalıştııı ama gene aynısı oluo bide E65te o sorun giderildi diolar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt