Yaşlılar, Müftüden Eş İstedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Yaşlılar, Müftüden Eş İstedi
Antalya İl Müftüsü Mahmut Yeleser'in Hakkari'deki çatışmada şehit olan Adem Yörük'ün ailesini ziyaret için geldiği Küçükköy beldesinde, ilginç diyaloglar yaşandı. Eşlerini kaybeden bazı yaşlılar, müftü Yeleser'den kendilerine helal süt emmiş, hayırlı bir hanım bulabilmek için hayır dualarını ve yardımlarını istediler.




Yaşlıların bu isteklerini tebessümle karşılayan Yeleser, onları çok sevdiğini ve bu konuda elinden gelen bir şey olursa mutlaka yapmaya çalışacağını ifade etti.



Müftü Yeleser'den hayırlı bir eş konusunda yardım ve dua isteyen 74 yaşındaki Durmuş Çetmi, "Biz artık çok yaşlandık. Hayatın zorluklarını eşlerimizle birlikte çektik. Tam rahat edeceğimiz günlerde eşimizi kaybettik. Nur içinde yatsınlar. Ancak, bizim gibi yaşlılar için yalnızlık çok zor. İnsan özellikle bu günlerde kendisine bir hayat yoldaşı arıyor. Birbirine destek olacak birisini arıyor" dedi.



82 yaşındaki Ramazan Özokutan ise, "Kadının helal süt emmiş hayırlı bir insan olmasını istiyoruz. İşte bu nedenle müftümüzden dua ve yardım istedik. İnşallah onun duaları sayesinde hayırlı bir eş nasip olur" diye konuştu.
 


pelın_

"Kadının helal süt emmiş hayırlı bir insan olmasını istiyoruz
bukadar olduk yani nediyimm
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt