Yaşasın yeni kral!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

<~STaT!c-X~>

Üye
Yaşasın yeni kral!!!
Güiza'dan bir türlü kurtulamayan F.Bahçe, Dünya Kupası'nın krallarından biri olan Forlan için Atletico Madrid'e teklif sundu: 15 milyon Euro artı Okçu!
16/07/10 09:57


Şampiyonlar Ligi ön elemesi giderek yaklaşırken hala santrafor sorununu çözemeyen Fenerbahçe, transferde yeniden rota değiştirdi. Gyan ve Grafite isimleri üzerinde duran Sarı-Lacivertli yönetim, Dünya Kupası öncesinde de gündeme gelen Diego Forlan için yeniden harekete geçti. Fenerbahçe'nin Dünya Kupası'nda attığı 5 golle Afrika'nın gol krallarından biri olan 31 yaşındaki yıldız için Atletico Madrid'e 15 milyon Euro'nun yanı sıra Güiza'yı teklif ettiği öğrenildi. Juventus'un da peşine düştüğü ve Atletico Madrid'in kapısını 20 milyon Euro'luk teklifle çaldığı Uruguaylı'nın transferinin Kanarya'da 3 soruna birden çare olması hedefleniyor:

1-ARANILAN GOLCÜ:
Güney Afraka'da yıldızı en çok parlayan isim olan Diego Forlan'ın, Fenerbahçe, adına forvetteki sorunu tamamen ortadan kaldırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Uzun mesafeden attığı etkili şutları, frikiklerdeki etkinliği ve hava hakimiyetinin yanı sıra sırtı dönük oyndaki başarısı ile gerektiğinde 10 numara gibi hücumlara yön verme yeteneği, Forlan'ı Sarı-Lacivertliler için 'biçilmiş kaftan' kılıyor.

2- GÜİZA'YA ÇÖZÜM
Fenerbahçe'nin bir türlü elden çıkaramadığı Daniel Güiza için gelen tekliflerin 2-3 milyon Euro'ya düşmesi, İspanyol oyuncuyu 'takas unsuru' olarak kullanmayı kaçınılmaz kılmak üzere. Bu durumda da Okçu'nun İspanya'daki piyasası öne çıkıyor. La Liga'da gol krallığı yaşamış olması, Atletico Madrid için önemli bir ayrıntı. 15 Milyon Euro artı Güiza teklifi kabul edilirse yönetim kelimenin tam anlamıyla bir taşla iki kuş vurmuş olacak, hem aradığı 'kral'a kavuşucak hem kaybettiği 'kral'dan kurtulacak!

3- PSİKOLOJİK HAMLE
Geçen sezon devre arasında suskun kalan Fenerbahçe için yaz dönemi 'yıldız beklentisini' beraberinde getirmişti. Ancak Beşiktaş'ın Quaresma ve Guti gibi süper oyuncuları kadrosuna katmasına karşın F.Bahçe cephesinden henüz "İşte bu" dedirten bir transfer patlamadı. Yönetim, Dünya Kupası'nda en dikkat çeken isim olan Forlan'ın transferiyle taraftarın istediği psikolojik hamleyi de yapmış olacak. Forlan'ın, Gyan ve Grafite gibi oyunculara göre taraftarı çok daha mutlu edeceği kaçınılmaz bir durum olarak görünüyor.

-KAYNAK-
 


Necmati

Necmati

Üye
forlan mıı :ehe
 

<~STaT!c-X~>

Üye
:ehe
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Hayal gibi ama gelirse İzlenir...
 
Consul9

Consul9

Üye
hmm gelir gelir :ehe:ehe:ehe
 
zibidi39

zibidi39

Üye
gelmıcek
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
gelmicek degil almicaklar halen birsey yok transfer ins mal ve gulizarlar getirmez yine
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gelmez ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt