Yaşanmış İlginç Olay ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaşanmış İlginç Olay ...

Genç bir kız ailesi evde olmadığı bi gün arkadaşlarını çağırmış yiyip içtikten sora içlernden biri
"hady cin çağıralım" demiş evin kızı bu tür şeylere inanmazmış ama arkadaşlarını kırmamak için kabul
etmiş.Fincan ortaya konulmuş cin gelmiş ama kız hala arkadaşları oynatıyor sanmış.Bir ara fincana
"Aranızda bna inanmayan var yarın saat 4te onunla tavla oynamaya geleceğim"yazmış.Kızlar korkumşlar
seas bitmiş ve evlerine dağılmışlar.Ertesi gün kız olayı çoktan unutmuş.Telefon çalmış arayan
teyzasiymiş "içimde sıkntı var evdeysen sana gelim diorum"demiş.Kız hemen kabul etmiş.Teyzesi
geldiğinde durgun muş kız"teyzecim sıkıntılısın bişiler yapalım istersen"demiş.Teyzesi "hady tavla
oynayalım ne zamandır oynamıyoruz" demiş içerden tavlayı almaya giderken olay aklına gelmiş "demek
teyzem inmiş"deyip gülüp gçmiş teyzesi bi ara tvalete gitmiş. O sır telefon çalmış arayan babasıymış
ve o şok haberi vermiş "kızım teyzeni bugün trafik kazasında kaybettik başımız sağolsun"...

Alıntıdır :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yaşanmış olması dikkatimi çekti...Kardeşim yanlış anlama senin konunu karalamak istediğim için yazmıyorum sadece bilin diye yazıyorum...Nasıl ki bu forumun birtakım kuralları var , aynı bunun gibi hayatında kuralları var...Biride şudur ki ; hiçbir ruh başka bir bedene giremez...Ne hayatta iken girebilir , ne de öldükten sonra...Yani böyle bir yetki kimsede bulunmuyor...İyi forumlar...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yaşanmış olması dikkatimi çekti...Kardeşim yanlış anlama senin konunu karalamak istediğim için yazmıyorum sadece bilin diye yazıyorum...Nasıl ki bu forumun birtakım kuralları var , aynı bunun gibi hayatında kuralları var...Biride şudur ki ; hiçbir ruh başka bir bedene giremez...Ne hayatta iken girebilir , ne de öldükten sonra...Yani böyle bir yetki kimsede bulunmuyor...İyi forumlar...

Birincisi Bahsi Geçen Olayın Gerçekliği İle İlgili Herhangi Bir Delil Yok..
Çünkü Dilden Dile Dolaşarak Efsaneleşen Bu Gibi Konular, -Catty Sözüm Sana Değil Yanlış Anlama- Pekâlâ Hayalden İbaret de Olabilir..

İkincisi Bahsettiğiniz Şey Yani Reenkarnasyona Asla İnanmazdım Ama Şimdi Kafam Karışık..
Elbette ki Ruh Başka Bir Bedeni Kullanamaz..
Adana'da Bir Kişinin Hikâyesini Duyup da Kendisini Gördükten Sonra Kafam Baya Karıştı..

Kaldı ki Konuda Cinden Bahsetmiş..
Ruh Beden Değiştirmemiş ki.. :)

ash54

ash54

Üye
duymuştum bunu güzel bir hikaye.gerçek te olabilir ama sanmıyorum.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlginç ve etkileyici olduğunu sandığım bir konu olduğu için paylaştım..Yorumlarınız için Teşekkürler..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:korktum::korktum:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Birincisi Bahsi Geçen Olayın Gerçekliği İle İlgili Herhangi Bir Delil Yok..
Çünkü Dilden Dile Dolaşarak Efsaneleşen Bu Gibi Konular, -Catty Sözüm Sana Değil Yanlış Anlama- Pekâlâ Hayalden İbaret de Olabilir..

İkincisi Bahsettiğiniz Şey Yani Reenkarnasyona Asla İnanmazdım Ama Şimdi Kafam Karışık..
Elbette ki Ruh Başka Bir Bedeni Kullanamaz..
Adana'da Bir Kişinin Hikâyesini Duyup da Kendisini Gördükten Sonra Kafam Baya Karıştı..

Kaldı ki Konuda Cinden Bahsetmiş..
Ruh Beden Değiştirmemiş ki.. :)

Hayır dostum...Burda reenkarnasyon denilen olaydan bahsedilmiş...Çünkü kendisiyle tavla oynayacağını söyleyen (sözde) ruh , teyzesi ölünce onun bedenine girip gelmiş...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Genç bir kız ailesi evde olmadığı bi gün arkadaşlarını çağırmış yiyip içtikten sora içlernden biri
"hady cin çağıralım" demiş evin kızı bu tür şeylere inanmazmış ama arkadaşlarını kırmamak için kabul
etmiş.Fincan ortaya konulmuş cin gelmiş ama kız hala arkadaşları oynatıyor sanmış.Bir ara fincana
"Aranızda bna inanmayan var yarın saat 4te onunla tavla oynamaya geleceğim"yazmış.Kızlar korkumşlar
seas bitmiş ve evlerine dağılmışlar.Ertesi gün kız olayı çoktan unutmuş.Telefon çalmış arayan
teyzasiymiş "içimde sıkntı var evdeysen sana gelim diorum"demiş.Kız hemen kabul etmiş.Teyzesi
geldiğinde durgun muş kız"teyzecim sıkıntılısın bişiler yapalım istersen"demiş.Teyzesi "hady tavla
oynayalım ne zamandır oynamıyoruz" demiş içerden tavlayı almaya giderken olay aklına gelmiş "demek
teyzem cinmiş"deyip gülüp gçmiş teyzesi bi ara tvalete gitmiş. O sır telefon çalmış arayan babasıymış
ve o şok haberi vermiş "kızım teyzeni bugün trafik kazasında kaybettik başımız sağolsun"...

Hayır dostum...Burda reenkarnasyon denilen olaydan bahsedilmiş...Çünkü kendisiyle tavla oynayacağını söyleyen (sözde) ruh , teyzesi ölünce onun bedenine girip gelmiş...

Konuda Cin Bana İnanmayan Var Gelip Bana İnanmayanla Tavla Oynayacağım(!) Demiş..

Sen de Bilirsin ki Cinler Kılık Değiştirme Yeteneğine Sahiptirler..
Teyzesinin Kılığında Gelip Tavla Oynuyor..

Sonra da Cinle Alakası Olmayan Teyzesinin Çoktan Öldüğünü Öğreniyor..

Reenkarnasyon Ruhun Başka Canlı Bir Bedene Girmesidir..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hayır yanlış biliyorsun...Tamam cinler hayvanların suretine girebiliyor ama insanlarınkine değil...Yani insanların bedenine giremezler...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:hmmm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cinler sadece belli bir zaman içerisinde insanın içine girebilir,ve girdiği insana musallat olur ve halk tabiriyle "Marazlı" denir,yani bu olay olabilir ,reenkarnasyon ile bir bağlantısını kuramadığım da cabası

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
korktum iyiden ya

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Cin dersek n'oluyor ki?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cin dersek n'oluyor ki?

Cin dersen sana musallat oluyor,kendisinin ismini anınca yanında beliriyor ve cinlerin insanlar gibi iyisi kötüsü var yani nefis kavramı onlarda da var,bu yüzden o kötü cin sana musallat olup seni sarsar...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ben Şimdiye Kadar O Kadar Merak Ederim..
Cinler Hakkında Birçok Kitap Alıp Okudum..
Bir Tane de Karşıma Çıkmadı.. :ehe

Cin Gördüğünü İddia Eden Arkadaşım Çok Oldu..
Ama Hiç Başıma Gelmedi.. :)
Genelde Kendilerinden Korkan İnsanlarla Uğraşırlarmış..

Lion's Claw

Eskiden cinlerden çok ama çok korkuyordum.Nasıl olduysa bu korkumu yendim.Şimdi öyle şeylerden hiç mi hiç korkmuyorum.Korktuğum sıralada karanlıkta gezemezdim.Şimdi gece ışığı yakmadan geziyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...