Yaşananlara isyan etti ağzını böyle bozdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yaşananlara isyan etti ağzını böyle bozdu!

[h=2]Tribünlerin ayıplı tepkisine aynı şekilde karşılık veren Volkan Demirel'in maç sonrası da küfürlü tepkisini sürdürdüğü ortaya çıktı.[/h]
Galatasaraylı taraftarların yoğun olduğu kale arkasından gelen küfürlü tacizlere aynı çirkinlikle karşılık veren Volkan, soyunma odası koridorunda da "Ne anamız kaldı ne bacımız. Bu maçı buraya alanın a.. s.." diye tepki gösterdi.
Hırvatistan karşılaşmasında tribünlerin ayıplı tepkisine aynı şekilde karşılık veren Volkan Demirel'in maç sonrası da küfürlü tepkisini sürdürdüğü ortaya çıktı.

Türk Telekom Arena'daki maçın ardından çok sinirli bir şekilde sahayı terkeden kaleci Volkan, koridora girdiği sırada da yaşananlara isyan edip ağzını bozdu. Volkan'ın "Ben böyle seyirci görmedim... Ne anamız kaldı ne bacımız. Böyle taraftarlıkmı olur? Destek olacaklarına köstek oluyorlar? Yazıklar olsun. Ben bumaçı buraya alanın an.. s.." şeklinde bağırdığı öğrenildi.

Öfkesine hakim olamayan Volkan'ın, Futbol Federasyonu yetkililerine yönelik bu ağır sözleri şaşkınlıkla karşılandı. Yediği küfürler yüzünden çok agresif tutum sergileyen Volkan'ın, soyunma odasında da benzer davranışlarını sürdürdüğü belirtildi.BURSA VE KAYSERİ VETO YEMİŞTİ
Estonyamaçında yaşanan protestoların ardından milli maçların Anadolu'ya kaydırılması düşüncesi tartışmaya açılmış, Hırvatistan karşılaşması için Bursa Atatürk Stadı ve Kayseri Kadir Has Stadı'nın ismi öne çıkmıştı.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de "Gelsinler, burada oynasınlar" daveti yapmıştı. Ancak F.Bahçe ile soğuk savaş yaşanan TFF, seyirci potansiyeli ve baskı unsurunu da düşünerek yine tercihini Türk Telekom Arena'dan yana kullanmıştı.

greenmile

greenmile

Üye
adam haklı kim ne derse desin hazırlık maçında bile küfür ettiler,şimdi kalkmışlar seyirciye el kol hareketi çekmiş diyorlar adamın işi yok milli maçta el kol hareketi çekeyim şunlara diyecek birşey yokken etki tepki olayı

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
1987 yılında eskişehir II. Taktik Hava Kuvvetleri Garnizonunda askerdim. bir tabip üsteğmen arkadaşımın ricasıyla eskişehirspor-malatyaspor maçına gittik. o günkü malatyaspor takımında şimdi adını hatırlayamadığım sakallı bir oyuncu vardı. çocuk o gün eskişehirsporu hallaç pamuğu gibi atıyordu. eskişehirli seyirci baktı ki bu adam bizim takımı darmadağın ediyor, başladılar adama küfür etmeye... bırakın anasını avradını, beşikteki kızanına varana dek küfretmedikleri kimsesi kalmamıştı. çıldırdı çocuk, kafayı yedi adeta... seyirciye dönüp olmadık el kol hareketleri yapıverdi.

demek istediğim şu, bizler insanız, insan olarak, beşer olarak yaratıldık. bizim gibi normal insanlardan bir peygamber tavrı bekleyemezsiniz. volkan o stadda eğer fenerbahçe forması ile çıkmış olsaydı eminim bu küfürleri anlayabilir, belki tahammül de gösterebilirdi. ama o sırada o milli takım forması giyiyordu. bütün Türkiyeyi temsil ediyordu. onu kahreden de zaten bu olmalı diye düşünüyorum. galatasaray seyircisi o gün çok ayıp etti gerçekten. alnına öyle bir kara leke sürdü ki hiçbir deterjan bu ayıbı öyle kolay temizleyemez. o seyirci o gün hem kendi prestijine hem de ülkesine ihanet etti, bu ayıbı işlemekle... elbirliği ederek volkanı bu ayıba zorladılar. nihayet o da etten kemikten yaratılmış bir insandı. yahu bu insanlık nerde kaldı, bizler bu kadar mı çiğ olduk, nobran olduk, aklım havsalam almıyor bi türlü.

inanın futboldan da, spordan da soğudum... hatta bu kadar ahlakını, insanlığını unutmuş insanlarla aynı toplum içinde yaşamaktan utanır hale geldim.

haltie

haltie

Üye
başka bir stadta böyle oynamayacaksa adam haklı beyler dağılalım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
geçin saraçoğluna her maç türk telekom arenada olmaz ki

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
TFF yanlış yapıyor maçları trabzona,kayseriye veya urfaya alabir ama anlaması güc illede TT ARENA

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...