Yaşamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Yaşamak
[h=3]Yaşamak[/h]

Kimi eskidiği için yaşar
Kimi yaşadıkça eskir
Ne tohumda keramet
Ne toprakta
Ne başakta
Marifet yaşamakta

Bedri Rahmi Eyüboğlu

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Yaşamak...Ne kadar dolu bir kelime aslında ve en az o kadarda boş...

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bu güzel kelimeyi anlamlı kılmak ve içini doldurmak bizim elimizde :)

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve vapur dumanı
greenmile

greenmile

Üye
Ne için yaşadığına bağlı.Hedefler varsa yaşamak yaşamak asıl:)

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Onada kader diyeceğiz, önümüze bakacağız, hiçbir şeyin bizi üzmesine izin vermeyeceğiz, en önemlisi keşke demeden yaşayabilmekte..

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Tabi hedeflerimiz olacak, hayallerimiz olacak.. Ama marifet bunları ertelemeyip, gerçekleştirmekte.. En azından bu uğurda yaşamakta..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Onada kader diyeceğiz, önümüze bakacağız, hiçbir şeyin bizi üzmesine izin vermeyeceğiz, en önemlisi keşke demeden yaşayabilmekte..
Keşke diyeceğim hiç bir şey yapmadığımı savunurdum hep.Taki geçen Ptt de sıra beklerken küçük bir kızın gözlerindeki o şeyi görene kadar..
O günden beri benimde bir keşkem var artık.Keşke hayatı bu kadar çabuk tüketmeseydim...

greenmile

greenmile

Üye
Tabiki... yapacağım demekle olmaz,yapacaksın:D

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Hayır geri kalan yaşamında bunun mutluluğunu yaşarsın.. Yada yeni hedefler belirlersin..

greenmile

greenmile

Üye

eee bütün hedeflerini,hayallerini gerçekleştirdiysen??Yaşamamakmıdır çözüm??

hedefler bir anda gerçekleşmez ki.Hedefi olan insanın hayatının son anına kadar gerçekleştirmek istediği birşeyler elbette var olacaktır...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Peki...

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Daha tüketmedinki hayatı, her yeni gün yeni bir yolculuk hayat yolunda.. Yani hayat çok uzun bir yol.. Durmuş olman yolun bittiği anlamına gelmez..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Daha tüketmedinki hayatı, her yeni gün yeni bir yolculuk hayat yolunda.. Yani hayat çok uzun bir yol.. Durmuş olman yolun bittiği anlamına gelmez..

Beğendim bunu çok beğendim hatta..Evet durdum ve bekliyorum.Neyi beklediğimi bilmeden bekliyorum...

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
İşte yazmaya gelince iyi yazarımda, saksıdaki solmuş bitki benden daha çok yaşıyor, ben o yoldan çıktım geri dönemiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...