Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yasal uyari.. Telefonunuz kayit dişi (yardim)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
STiFLeR31
Üye
Konu Sahibi
Yasal uyari.. Telefonunuz kayit dişi (yardim)
Arkadaşalr böyle bi msj aldım.. Sanırım pasaport kaydı yaptırmam gerekiyo. vede araştırdım 110 tl ye yapıyorlar. TİM de .. Peki pasaportu götürmem gerekiyor mu . Yoksa onlar hallediyor mu ??
hizan
Üye
arkadaşım pasaport kaydını tabiiki pasaport ile yaparlar.
senin sorduğun soru saçma bir soru.
STiFLeR31
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım pasaportu ben mi götüreceğim diyorum .. yoksa tim başka bi pasaportla kendileri mi hallediyo
papakudioflu
Emekli Yönetici
son bir ay icinde ulkeye giriş cikiş kaydi bulunan bir pasaportla vergi dairesine giderek pasaport kayit harcini yatirip oradan aldiginiz makbuz ve pasaportunuzla gsm bayilerine giderek 10-20tl arasi bir ucretle kayit işlemini yaptirmalisin.