Tavsiye Yasal Takip Mesajı

Sponsorlu Bağlantılar

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
Yasal Takip Mesajı
orjinal faturalı telefonuma ******** ımei numarası klonlanmıştır,cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır aldığınız yere başvurun diye mesaj geldi ımei sorgulaması yaptım mesajdaki imei ile bendeki telefonun imeisi ile tutmuyor.Telefonun kapatılması gibi sorun olur mu? Ne yapmam gerekir?

Son düzenleme:

harun145

Üye
eğer imei tutmuyorsa kesinlikle bir sorun yaşamazsınız boşuna bir şey yapmaya çalışmayın.

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
yok tutmuyor da insan şüpheye düşüyor mesajdaki imei deki telefonun markasıda çok eski bir telefon bu mesaj neden geldi anlamadım

harun145

Üye
büyük ihtimal hattınızı o imeiye ait bir telefona takmışınızdır.. Bu genelde oluyo çok kişinin başına geliyo. eğer imei tutmuyorsa size bir sıkıntı oluşturmayacaktır. rahat olun.

messevim

messevim

Üye
Bu mesajdan 2 sene önce bana da gelmişti. O telefonu o mesajdan sonra bir yıl kullandım. imei adresleri birbirlerini tutmuyorlarsa sorun yok.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sizin urununuz uzerinde ki imei numarasinda kayit kendi urununuz cikiyorsa,telefonun uzerinde ki imei ile telefonunzdan sorgulanan imei numarasi ayniysa hic sorun etmenize gerek yok

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler imei sorgulamada telefonumun kendi imesinde sorun yok kayıtlı, mesajda gelen imei kayıt klonlanmış görünüyor umarım dediğiniz gibi sorun olmaz

Üst Alt