Yasaklı Sitelere girmenin yolu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorununuzu Çözmenize Yaradı mı?


  • Kullanılan toplam oy
    2

Dubaraci

Üye
    Konu Sahibi
Yasaklı Sitelere girmenin yolu
Ülkemizde internet kullanımının artması internet kullanım yaşının küçük yaş artışı ile birlikte son yıllarda kanun tasarısında yer alarak internet ortamının daha iyi bir hale getirmek için bir çok web sitesi erişime kapatılarak engellendi. Tabii ki, engelleri aşmanın bir çok yolu vardır. Yasaklanan sitelerin bir çoğu warez, kumar, çocuk gelişimini etkileyecek olması ile birlikte kapatılan bir çok işlev gören ve kullanıcıların bilgi edinmesi yararlanması gereken web sitelerinin erişimleri kapatılmakta, haklı sebepler vardır fakat alternatiflerin olmamasından ötürü tekrardan giriş yapmak için yasaklı sitelere giriş yöntemlerine baş vurarak erişmemiz mümkün. Ülkemiz üzerinden erişimi engellenmiş siteler yurt dışında kapatılmamış ise tekrardan erişmek mümkün, dünyanın bir çok yerinde barınan sunucular Alan adı host için kullanılır fakat bilgisayarlarımızın ayarlarını değiştirmek içinde işlev gören bu uygulamlar aracılığı ile kısmi erişimleri aşarak özgür internet kullanımından faydalanabiliyoruz.
Youtube'nin kapatılmasının ilk yıllarında günümüze düşen ve Türkiye'de alexa üzerinden ilk 100 site arasında yerini alan hizmeti ile güvenli erişim sağlamanızda yardımcı olan aracından yıllarca destek alarak bağlandık. Tekrardan açılmasının ardından ve 2013 yılının aralık ayında erişime kapatılarak proxy sitelerinde bir ilk yaşandı. Ktunnel alternatifi olarak pek çok site var fakat güvenirliği ile ön planda olduğu pek söylenemez. Aşırı reklamların ve bu reklamların bilinmedik şirketler tarafından sağlanması ise ayrı bir tehdit unsuru diyebiliriz. Bu nedenle kullanacağınız programlar ve servislere dikkat etmenizde fayda var.
Türkiye'nin en büyük ve proxy servisi olarak kullanılan günlük olarak bilgiler sunan web sitelerinden birini sizlere sunacağım, bu site üzerinden bütün sorunlarınızı çözebilir mobil bilgisayar tablet ve işletim sistemlerinize uygun ayarları bularak yasaklı sitelere bağlanabilirsiniz. Güvenli olması ve sürekli bilgiler sunmasından öte yabancı siteler gibi zararlı içerik ve yanlış bilgiler aktarmadan proxy aracı sayesinde tüm yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz.
 
Son düzenleme:


Üst Alt