dedereis123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vpn onermiyoruz ama Proxy deneyebilirsin
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Vpnyi neden önermiyorsunuz ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
güvenilmedik sitelerden ücretsiz alındığında telefona istediği gibi bağlanabiliyor vpn sağlayıcısı.
Eğer WP8 ise şebeke ve Wi-fi ile proxy aracılığıyla girersin, eğer modem dns ayarını değiştirirsen yine girebilirsin. Proxy kullanmıyorum o yüzden önermedim.Arkadaşlar wifi üzerinde olsun şebeke üzerinden olsun bir türlü Youtube dahil bir çok siteye giremiyorum . Buna dizi siteleri dahil .
Netdeki hemen hemen çoğu dnsyi denedim ama interner sınırlı uyarısı verdi . Düzgün ve ücretsiz biçimde vpn olarak ne kullanabilirim . Wifi üzerinden sunucu olarak ne yazabilirim bunun hakkında yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler .
VPN kapalıysa nasıl bağlanacak ? Telefona bağlanmak gibi bir durum söz konusu değil, sadece isterse veri trafiğini inceleyebilir ki bunu zaten tüm internet servisleri isterse yapabilir.güvenilmedik sitelerden ücretsiz alındığında telefona istediği gibi bağlanabiliyor vpn sağlayıcısı.
bende öyle diyorum ama bazı arkadaşlar anlamıyor, @papakudioflu ya laf atıyorsun gibi ifade kullanılıyorlar, doğruyu söylemekte suç.Eğer WP8 ise şebeke ve Wi-fi ile proxy aracılığıyla girersin, eğer modem dns ayarını değiştirirsen yine girebilirsin. Proxy kullanmıyorum o yüzden önermedim.
Örnek dns: 195.46.39.39-195.46.39.40
Eğer WP8.1 Ön İzleme sürümü ise hem proxy hem vpn kullanabilirsin. Ücretli güvenli ağlarda var, ücretsizler de.
VPN: İpucu - Vpn Çalışıyor - MaxiCep konusunu inceleyebilirsin.
VPN kapalıysa nasıl bağlanacak ? Telefona bağlanmak gibi bir durum söz konusu değil, sadece isterse veri trafiğini inceleyebilir ki bunu zaten tüm internet servisleri isterse yapabilir.
Bazılarına bunu anlatamıyoruz maalesef..Gonderdiğiniz ve aldığınız veri akışını gorebilirler o kadar
özelden yaz bana dostum :Bişey diyecektim de sonra groupme den yazarım şimdi tartışma çıkmasın forumda. Neyse problem çozuldu konu kapatılsın bari.
proxyHat üzerinden internet kullanıyorum vpn olmadan Youtube ye erişme imkanı varmı acaba ?
en iyisi vpn ben youtube gireceğim zaman açıyorum rahat..Doğrudur onu biliyorum da doğru dürüst bi proxy bulamadım
Vpn onermiyoruz ama Proxy deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?