Yasaklanan Web Sitelerine 'Güvenli Web' Bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yasaklanan Web Sitelerine 'Güvenli Web' Bağlantısı

Türk Telekom ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından ortak yürütülen yeni uygulama ile birlikte, içeriği yasaklanan web sitelerine "Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı İçin; Güvenli Web" bağlantısı eklendi. Bu yeni uygulama ile birlikte erişimi yasaklanan bir web sitesine girildiğinde sağ üst köşeye "Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı İçin; Güvenli Web" bağlantısı eklenerek, hızla yaygınlaşmakta olan internet dünyası ile ilgili olarak genelde toplumu, özelde ise çocukları, aileleri ve eğiticileri bilinçlendirme amaçlı bir web sitesine erişim sağlanıyor.

Bu sayede internet’in en etkin ve faydalı kullanım metotları yanında, barındırdığı tehlikelere karşıdaha etkin bir hizmet sunabilmeleri amacıyla referans alabilecekleri bilgiye ulaşmaları da hedefleniyor. toplumda bilişim şuurunu oluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca, ülkemizde ve dünya’da genel internet kullanım eğilimleri ve benzeri faydalı istatistikî bilgilendirmeler yapılmakla birlikte, özellikle internette içerik sunan özel veya tüzel kurum, kuruluş ve kişilerin

guest1212

guest1212

Üye
ben opendns kullandığımdan bana bu tür şeyler fransız :D:D:D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OPEN DNS' li Gençlik :D

guest1212

guest1212

Üye
opendns yi türkler değiştirdi kopandns oldu bilmiyomusun

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Espiri Olmadı...

guest1212

guest1212

Üye
hmm...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Evet Fark ettim yeni düzenleme güzel.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özgürlük Denen Bişi Kalmadı Nerdeyse... Bu Memleketin Gidişatı Hiç İç Açıcı Değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt