0MG90
Üye
BelkiÇok eminsin yani kazanacağından
yine bence yöneticilerimize böyle sacma sapan atışmalar yakışmıyorMaalesef, raporladığınız
konu reddedildi: Konu
Mesajı 'Yarışma' - Konu
gereksizlerde, sorun yok.
gerçekten şikayet mi ettin ? , şaka amaçlı onlar ?yine bence yöneticilerimize böyle sacma sapan atışmalar yakışmıyor
hic hos gelmedi de ondan ne o sacmasapan atışma bari yöneticiler yapmasıngerçekten şikayet mi ettin ? , şaka amaçlı onlar ?
maxistar olursa katılmak isterim şimdiden söyleyeyimŞu avatar bitsin de bakarız
yine bence yöneticilerimize böyle sacma sapan atışmalar yakışmıyor
gerçekten şikayet mi ettin ? , şaka amaçlı onlar ?
gönder bana ifadesini alayımEvet gerçekten şikayet edilmiş, şaka gibiSinirlerim bozuldu.
ben geliyimmi abigönder bana ifadesini alayım
geleni tatile yolluyorum sınırsız ve ücretsiz olarakben geliyimmi abi
Değişen bir şey yok deseneSinirlerim bozuldu.
Kime ve neye göre saçma sapan anlayamadım? Sakıncası nedir yani?
Evet gerçekten şikayet edilmiş, şaka gibiSinirlerim bozuldu.
gönder bana ifadesini alayım
Değişen bir şey yok desene
madem öyle şikayet için özür dilerim istediğiniz gibi takılın buda gereksizler kategörisindeki son mesajımSorun yok cano
geç kaldınyarışma mı var beni de yazın
benim avatarımın değeri 5$ özel yapım para verdim ben buna paraaaa( not bu foto için 5$ mı verdi diye düşünenler olabilir bir siteden gelen hediye para ile bir şey yapmam lazımdı bende bunu yaptım )
ses etme sen yoneticisin abi konulari editle kendinde aradan katilyarışma mı var beni de yazın
benim avatarımın değeri 5$ özel yapım para verdim ben buna paraaaa( not bu foto için 5$ mı verdi diye düşünenler olabilir bir siteden gelen hediye para ile bir şey yapmam lazımdı bende bunu yaptım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?