Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yarış oyunu tavsiyesi
Sponsorlu Bağlantılar
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
yarış oyunu tavsiyesi
arkadaşlar güzel bir yarış oyunu arıyorum birde şehirde serbest modda ara ç içi sürüş yapabileceğim bir oyun arıyorum direksiyon setim var onunla oynuyucam varsa bildiğiniz önerirseniz sevinirim :-)
KinG CrazY
Üye
city car driving şehirde gezmen için en iyi oyundur yarış oyunu dersen sistemin uygunsa need for speed rivals-grid 2 oyunlarını tavsiye ederim direksiyon setin varsa euro truck simulator 2 oynaması çok çok güzel ve zevkli olur
By_Casparov
Üye
sistemine göre son çıkan nfs sürümlerine bi bak derim
theeternal
Üye
need for speed mostwanted 2
Uhops
Üye
TDU2 direksiyon ile en çok zevk veren oyun diye biliyorum.
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
nfs serisini denedim tdu2 zaten varda euro truck var grid2 var bunların dışında bi bildiğiniz varmı arkadaşlar
Uhops
Üye
Dirt 3 olur mu ki
KinG CrazY
Üye
dirt 3 ben yüklemiştim oda iyi sayılır kabin içinden sürebiliyosunuz grid 2 nin iç kabin modu olan oyun gibi
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
dirt3 üde oynadım hatta hemen hemen bitirdim bunların dışında arıyorum galiba pek yarış oyunu yok savaş oyunu arasan bi sürü ama yarış tarzı pek yok yada şehirde serbest modda gezme falan
Uhops
Üye
Rivals'da serbest gezme var ama FPS 30da sabit. Veya Mw12de serbest gezme var. Belki Mw12 dreksiyon ile oynayınca kontroller iyi olur.
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
rivals i yükledim oyun çok takılıyodu optimizasyon sorunu var galiba
Uhops
Üye
FPS sorunu var oyunda sistem ne olursa olsun FPS 30'u geçmiyor. Oyun ağır çekim gibi gözüküyor.
KinG CrazY
Üye
mw12'yi tavsiye ederim yazın ben indirmiştim şehirde serbest gezip arabalar buluyosun birde arabalarla görevler var o görevleri yapınca özel arabalar açılıyo birde yapılacak yarışlar var
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
rivals i tekrar deneyeceğim herkeze önerileri için teşekkür ederim bide nfs run nasıl bir oyun hiç denemedim
lolaman
Üye
Öyle bir oyun bulamadım bende arıyorum böyle simulasyon tarzı lfs ye bir bak ben arada oynuyorum pistler ve araçlar az ama idare ediyor bir süre
yusuf1998x
Üye
Konu Sahibi
lfs yide oynadım baya yamalar yaptım falan oda bi zaman sonra baya sıkıyo şöyle güzel bi oyun olsa xd nfs run nasıl
rivals i yükledim baya takılıyo kasma değil yani kasmaz çünkü sistemim nostwanted falan battlefield 3 ü filan orta seviye oynatıyo bazı oyunlarda ultraya çıktığım oluyo ama rivals gaza basıyorum 2 saniye sonra araba gidiyo