NEXUS
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya yarına nasıl hasta olabilirim çaresizlikten buz yiyorum ayağıın altınada buz tutuyorum birde soğuk su içiyorum ama etki etmiyorSayısal mısın? Bende aynı senin gibi olacağım
Yükseklik Korkum Var Kahretsinapartmandaysaniz çık üst kata kendini at ne uğraşyon :P
Sınıfa 8 hoca geliyor , 2'si arkada , 2'si önde , 2'side ortalarda dolaşıyor sınavı yapan hocada oturuyorGit sinava kopya cek kardesim
Annem Kalpten GiderBanyayo gir, 5-6 dakika sonra annee diye bağır, yerde kal, ayağım kaydı düştüm sağ bileğimi kırdım galiba de. Yada bunu sabah yap. Yada merdivenden düş. Yada kapıya elini sıkıştır.
Tebeşir Suyu Yok Yatebeşir tozunu suya kartisir iç ateşin nasıl çıkıyor
yada benim gibi aile hekimine git dün gece yatamadım, ateşim vardı- de sabah da acayip basım ağrıyordu okula göndermedi annem, gitmedim falan de i ilaçları falan yazsın ondan sonra rapor alabilirmiyim, de bak nasıl kurtuluyorsun
ilk sınav düşük olursa ailem beni balkondan atargit dostum en fazla ilk sinav düşk olur korkunun ecele faydasi yoktur
Korkuyorumkardeş iş işten geçmiş bu sana bir ders olsun bugun boş duracagına çalışsaydın bunlar başına gelmezdi yarın sınavın var çalışmıyorsun nasıl rahat yaşıyorsunuz öyle valla benim içim rahat etmez
evet ben onu yapmıştım , fen sınavında geçen çarşamba onda knou anlatımı bulamadım arkadaşa yazdım gece yarısı gönderdi bende tabi çalışamadım annemede rica ettim ve annem göndermedi ikincisini acaba yapacakmı ama biraz rahatsızlanmam gerekiyor 5 Derece Soğuk suyu birden dikiyom yani 5 bardağı içerrsem belki hasta olurumya kardeş annene de anne böyle böyle ben anlamadım rapor alacam gitmeyecem okula diye anlat bence gerçekleri ben öyle yapardım
versin çünkü ders konusunda hep böyle yapıyom sabah çalışırım diye 7 de kalktım ve çalışcam diye 5 dakika giriyim dedim saat 7:40 geçiyor 8 de çalışırım dedim 8:20 geçiyor 8:30 çalışırım dedim 8:50 geçiyor bende 9 da başlarım dedim öle öle saat 00:11 türkçe sınavıda böle olmuştu , türkçe sınavı o gün olmamıştım birde o gün hiç hiçimde korku olmadı bugün ise korkudan gebercemtövbe estagfrullah kardeş niye öyle diyon allah belamı versin felan sağlıgından önemli değil ya mat ing sınavı allahım ya adaş olacz bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?