frager
Üye
-
Konu Sahibi
-
black wave almayı düşünüorm ama wave kullanıcısıymssn sana bi kaç sorum olcaktı
en merak ettiğim soru bada işletim sistemi..o sence ilerde nasıl olr ?
2)telefonun fiyatı o kadar özelliğe rağmen ve piyasadaki ondan daha az özellkteki telefonlara ragmen bence dşük.ndn böyle ? bada işletim sistemi yüzünden olablrmi.?
3)telefona msn yükleniyor mu ?
4)youtube den fln video izlenio mu ?
5)telefonda donma yan çewirirken geç dönme fln oluo mu ?
simdlk sorularım bu kadar cvplarsan sewnrm..smdden tsk edermm..
tesekkür edermbide bluetooth un 3.0 olması mzk video fln alma da sorn yaratır mı ?
black wave almayı düşünüorm ama wave kullanıcısıymssn sana bi kaç sorum olcaktı
en merak ettiğim soru bada işletim sistemi..o sence ilerde nasıl olr ?
2)telefonun fiyatı o kadar özelliğe rağmen ve piyasadaki ondan daha az özellkteki telefonlara ragmen bence dşük.ndn böyle ? bada işletim sistemi yüzünden olablrmi.?
3)telefona msn yükleniyor mu ?
4)youtube den fln video izlenio mu ?
5)telefonda donma yan çewirirken geç dönme fln oluo mu ?
simdlk sorularım bu kadar cvplarsan sewnrm..smdden tsk edermm..
fragcı blıorm cok oluorm ama bi soru dahanavigasyon ücretli mi ? nasıl ücretsiz yapablrm?
arkadaslar(özellkle fragcı:) wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!
bada sistem olarak güzel ama uygulama az yeni uygulamarı samsung appsten takip ediyorum hergün yeni bişeyler ekleniyor bence daha iyi olur.. telefonda şuan msn yok ama ebuddyden girebiliyorum youtubeden ve bazı video sitelerinden flash 10 desteği olmadan şuan için video izleyemiyorsun ama ilerde flash 10 çıkar diye düşünüyorum.. telefonu nereye çevirsen oraya geliyor hiç bir donma duraklama söz konusu değil şahane bişey ayrıca mükemmel video kaydı yapıyor... yani anlayacağın hiç bir şüphen olmasın niyetin varsa hiç durma git al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?