Telefon Tavsiyesi Yarın telefon alacağım önerileriniz neler?

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yarın telefon alacağım önerileriniz neler?
Arkadaşlar yarın telefon alacağım "MAKSİMUM 900TL" bütçem var.Aklıma Nexus 4 var.Önerdiğiniz başka telefon varsa işletim sistemi fark etmez önerilerinizi bekliyorum.Kameraları iyi olacak ekran renkleri canlı olacak güncel oyunları kasmadan oynatacak bir telefon istiyorum.

şimdiden hayırlı olsun gülerek kullan

Nexus 4 iyi seçim olmuş. Kamera mükemmel denecek kadar değil ama yeterli derecede. o fiyata ondan başkasına bakma zaten

Nexus 4 güzel bir seçim olmuş hayırlı olsun şimdiden

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar sonunda nokia'yı bırakıyorum

Hayirli olsun kardes deneyimlerinle aydinlat beni bende haftaya telefon alicam

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
O değilde baktım Turkcell'in hiçbir mağazasında(anadolu yakası) nexus 4 kalmamış internet sitesinde bile.Karşıda 5-6 mağazada var mağazayı arasak onlar bize yollasa?Bir telefon için taaaa ataşehirden beyoğluna gidilmez

bende avrupa yakasındayım ama hiç sormadım

NEXUS

Üye
Nexus 4 İyi Bir Seçim O Fiyata Ben Ağustostan Beri Kullanıyorum ve Hiçbir Sorunu Yok Bu Arada Telefonu Aldığında Google Asistan Launcher'ı Yükle Arayüzü Güzelleştir

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Valla telefonu bu gün alacaktık ama karşıda olduğundan ve havada kötü olduğundan 1 hafta gecikti

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada'da kapıda ödeme vardı ama oradaki de kalkmış Nexus4 yok
Telefon biraz eskidi sanırım ondan kalkmış her yerde sadece avrupa yakasında beyoğlu civarında 7 turkcell mağazasında kalmış(turkcell genelinde)