Yarın Son Gün Huwai X5 Almalımıyım ? Görüş bildirin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e|2hNx

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Son Gün Huwai X5 Almalımıyım ? Görüş bildirin lütfen
merhabalar yarın son gün telefon gelmiş turkcell tim'e sizce almalımıyım yoksa samsung ace mi almalıyım şuanda piyasada huwai x5'e en yakın telefon fiyat ve performans konusunda samsung ace ama samsung ace'de flash yok ve bence bu büyük bir kayıp şimdi size soruyorum x5 alayımmı almayımmı ? memnun kalırmıyım kalmazmıyım ? çünkü kendi p mla alacam ve kötü olursa bu bana koyar her kafadan farklı ses çıkıyor bu telefon için ama şuda var bu telefonun markası nokia olsaydı şuanda 1000 lira üstünde olurdu

KARAR DEĞİŞTİREREK SAMSUNG WAVE 2 ALDIM

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Dostum telefonun markası nokia veya başka tanınan bi marka olsaydı en az bin liraydı mesela samsungun bin liradan ucuz cihazlarında flash player yok.Marka dünyada çok tanınan bi marka ama türkiyede tanınmıyor çünkü kendi adıyla ilk defa bu telefonu satıyor o yüzden fiyat bu kadar ucuz.Başkalarının çamur atmalarına aldanmayın ben kullanıyorum forumda kullanan 10 15 kişi var benim bildiğim her geçen günde artıyor.Al kesinlikle memnun kalıcaksın o fiyata ondan iyisini bulamazsın.Şu konudaki arkadaşta yeni aldı oda çok memnun fikir edinmenizi sağlayacaktır. http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ideos-x5-536937.html

e|2hNx

Üye
    Konu Sahibi
Dostum telefonun markası nokia veya başka tanınan bi marka olsaydı en az bin liraydı mesela samsungun bin liradan ucuz cihazlarında flash player yok.Marka dünyada çok tanınan bi marka ama türkiyede tanınmıyor çünkü kendi adıyla ilk defa bu telefonu satıyor o yüzden fiyat bu kadar ucuz.Başkalarının çamur atmalarına aldanmayın ben kullanıyorum forumda kullanan 10 15 kişi var benim bildiğim her geçen günde artıyor.Al kesinlikle memnun kalıcaksın o fiyata ondan iyisini bulamazsın.Şu konudaki arkadaşta yeni aldı oda çok memnun fikir edinmenizi sağlayacaktır. http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ideos-x5-536937.html

acıkcası bende ole duşunuyorum fakat korkuyorum elimde patlar diye :S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
almalısın :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
bu rom olayları ne bılgın varmı ?

Rom şöyle mesela android 2.2 var telefonda romla 2.3 yapıyosun görünümü komple değiştiriyosun ek özellikler fln.Ben o işlere girmedim uğraşmaya gerek duymadım telefon böyle gayet güzel zaten.Ama istersen yapabilirsin tabi.

e|2hNx

Üye
    Konu Sahibi
Rom şöyle mesela android 2.2 var telefonda romla 2.3 yapıyosun görünümü komple değiştiriyosun ek özellikler fln.Ben o işlere girmedim uğraşmaya gerek duymadım telefon böyle gayet güzel zaten.Ama istersen yapabilirsin tabi.

anladım sanırım bende girmem çünkü :) 5800'ı ilk aldıgımda fw yüklerken korkuyordum bundada ole olur zamanla artık :)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
anladım sanırım bende girmem çünkü :) 5800'ı ilk aldıgımda fw yüklerken korkuyordum bundada ole olur zamanla artık :)

Bencede girmeye gerek yok ben samsung stara bile fw yüklemeye korkmuştum buna kesinlikle yüklemem heralde :)

TheCower

TheCower

Üye
Arkadaşlar ilerde bi android veya badali tel alacağım. Bu teller ucuzlar mı acaba? Yani mesela ideos x6 çıktı 7 sı de çıkar ben alana kadar diyelim. 400e iner mi?

e|2hNx

Üye
    Konu Sahibi
peki bu ndriver filan yüklerken orjinal yazılım olduğu için sorun çıkar mı ?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşlar ilerde bi android veya badali tel alacağım. Bu teller ucuzlar mı acaba? Yani mesela ideos x6 çıktı 7 sı de çıkar ben alana kadar diyelim. 400e iner mi?

Telefon piyasada ne kadar kalır bilinmez.X6 henüz çıkmadı 400 e kadar inceğini sanmıyorum.Düşse düşse 50 lira düşer o zamana kadar.

----------Eklendi @ 18:27:38 ---------- Yazıldı @ 18:27:22 ----------

peki bu ndriver filan yüklerken orjinal yazılım olduğu için sorun çıkar mı ?

Çıkarmaz.

e|2hNx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar malesef kararı değiştirdim :) ve SAMSUNG WAWE 2 ALDIM 2 gün sonra elime gelecek malesef huwai güvenemedim daha doğrusu cihazı acıp göstermediler hiçbiyer bu yüzden bende almaktan vazgeçtim samsung vave 2 aldım

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşlar malesef kararı değiştirdim :) ve SAMSUNG WAWE 2 ALDIM 2 gün sonra elime gelecek malesef huwai güvenemedim daha doğrusu cihazı acıp göstermediler hiçbiyer bu yüzden bende almaktan vazgeçtim samsung vave 2 aldım

Hayırlı olsun güle güle kullanmak dileğiyle bendede cihazı açmamışlardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt