hayirli olsun bende 7 ay olcak kullaniyorum hic bi sıkinti cekmedim isteyip acamadigim oynayamadigim bisey olmadi s3 minide teli gormeden konusanlar var bakma onlara

of kötü olmuş yalan olacak iş mi dir ya 5800 telefonun dokunmatik kaplosunu kırıldı yaptırmaya verdim 40 tl ye şimdi de 150 tl ye satcam 40 tl zararım oldu ya 520 tl para vardı 520-40=480 tl kaldı telefonu satacam 150 tl ye 630 tl napalım abime yalvaracağız artık![]()
neyse verır bence abinhani 1200 tl oluyordu fındıklar 
inşallah ne diyim veya taksite bağlarım çalışır çalışır öderim artıkya nerde o hayeldi o kadar fındık çıkmadı o tarladanof kötü olmuş yaneyse verır bence abinhani 1200 tl oluyordu fındıklar
![]()

630u biriktirebilen 100tl daha biriktirir benceinşallah ne diyim veya taksite bağlarım çalışır çalışır öderim artıkya nerde o hayeldi o kadar fındık çıkmadı o tarladan![]()
biriktirmedim tarlada başşak yaptım ve yevmiyeye yani başkasının tarlasına gidip çalıştım 50 tl den 3 gün 150 tl de oradan almıştım![]()
bida çalış de bana 100tl lik iş vertelefoncuya sat verir 150alacam ama 2 hafta sonra telefonun satılmnası 2 haftayı bulur ve telefonun yapılması .
150 vermiyor telefoncu 100 tl veriyor .telefoncuya sat verir 150
hepsine sor150 vermiyor telefoncu 100 tl veriyor .