Invoke Üye sen ne bekliyodun la ihtiyar, hem kullanacaz hem 10 gün mü gidecek ben bataryayı mundar ettim la Artık kullanmasam da 1 gün gitmiyor
sen ne bekliyodun la ihtiyar, hem kullanacaz hem 10 gün mü gidecek ben bataryayı mundar ettim la Artık kullanmasam da 1 gün gitmiyor
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: sen ne bekliyodun la ihtiyar, hem kullanacaz hem 10 gün mü gidecek ben bataryayı mundar ettim la Artık kullanmasam da 1 gün gitmiyor Genişletmek için tıkla ... andıroik değil de nokia dan beklerdim
-qarapapaq-' Alıntı: sen ne bekliyodun la ihtiyar, hem kullanacaz hem 10 gün mü gidecek ben bataryayı mundar ettim la Artık kullanmasam da 1 gün gitmiyor Genişletmek için tıkla ... andıroik değil de nokia dan beklerdim
ismail Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: sen ne bekliyodun la ihtiyar, hem kullanacaz hem 10 gün mü gidecek ben bataryayı mundar ettim la Artık kullanmasam da 1 gün gitmiyor Genişletmek için tıkla ... ben yeni almıştım la 2-3 ay oldu 23 Kasım 2013 Cumartesi sipariş vermişim 4 gün sonra bende olsa 27 kasım 1 gün de şarja koysam 28 kasım olur 28kasım-28aralık 28aralık-28ocak 28-ocak-5şubattan hesaplarsak tahmini süre doğru
-qarapapaq-' Alıntı: sen ne bekliyodun la ihtiyar, hem kullanacaz hem 10 gün mü gidecek ben bataryayı mundar ettim la Artık kullanmasam da 1 gün gitmiyor Genişletmek için tıkla ... ben yeni almıştım la 2-3 ay oldu 23 Kasım 2013 Cumartesi sipariş vermişim 4 gün sonra bende olsa 27 kasım 1 gün de şarja koysam 28 kasım olur 28kasım-28aralık 28aralık-28ocak 28-ocak-5şubattan hesaplarsak tahmini süre doğru
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Bende bir fu ll şarj yapayım bakayım kaç gün gidecek Genişletmek için tıkla ... Bence 4 gün
0MG90' Alıntı: Bende bir fu ll şarj yapayım bakayım kaç gün gidecek Genişletmek için tıkla ... Bence 4 gün
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Bende bir fu ll şarj yapayım bakayım kaç gün gidecek Genişletmek için tıkla ... 0,5
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: Bence 4 gün Genişletmek için tıkla ... Çok fazla kullanmadım ama 2 gün gittiğini hatırlıyorum sanki Yüzde 0 şarj ile 5 dakika durdu telefon twitter a falan girmiştim hatta
İsmail' Alıntı: Bence 4 gün Genişletmek için tıkla ... Çok fazla kullanmadım ama 2 gün gittiğini hatırlıyorum sanki Yüzde 0 şarj ile 5 dakika durdu telefon twitter a falan girmiştim hatta
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Çok fazla kullanmadım ama 2 gün gittiğini hatırlıyorum sanki Yüzde 0 şarj ile 5 dakika durdu telefon twitter a falan girmiştim hatta Genişletmek için tıkla ... ilyasın konu kitlendi
0MG90' Alıntı: Çok fazla kullanmadım ama 2 gün gittiğini hatırlıyorum sanki Yüzde 0 şarj ile 5 dakika durdu telefon twitter a falan girmiştim hatta Genişletmek için tıkla ... ilyasın konu kitlendi
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Çok fazla kullanmadım ama 2 gün gittiğini hatırlıyorum sanki Yüzde 0 şarj ile 5 dakika durdu telefon twitter a falan girmiştim hatta Genişletmek için tıkla ... O sondaki durum aldatmaca bence
0MG90' Alıntı: Çok fazla kullanmadım ama 2 gün gittiğini hatırlıyorum sanki Yüzde 0 şarj ile 5 dakika durdu telefon twitter a falan girmiştim hatta Genişletmek için tıkla ... O sondaki durum aldatmaca bence
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: O sondaki durum aldatmaca bence Genişletmek için tıkla ... Valla bak İnstagram'a attım atayım mı?
İsmail' Alıntı: O sondaki durum aldatmaca bence Genişletmek için tıkla ... Valla bak İnstagram'a attım atayım mı?
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Valla bak İnstagram'a attım atayım mı? Genişletmek için tıkla ... Ya o bakımdan demiyorum mesela nokiada da batarya zayıf diyo yarım saat daha gidiyo o yüzde 0lık durumda böyle bişidir yada telfon bugta kalmıştır
0MG90' Alıntı: Valla bak İnstagram'a attım atayım mı? Genişletmek için tıkla ... Ya o bakımdan demiyorum mesela nokiada da batarya zayıf diyo yarım saat daha gidiyo o yüzde 0lık durumda böyle bişidir yada telfon bugta kalmıştır
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: Ya o bakımdan demiyorum mesela nokiada da batarya zayıf diyo yarım saat daha gidiyo o yüzde 0lık durumda böyle bişidir yada telfon bugta kalmıştır Genişletmek için tıkla ... Bugta kaldı 20 gün daha çalıştı
İsmail' Alıntı: Ya o bakımdan demiyorum mesela nokiada da batarya zayıf diyo yarım saat daha gidiyo o yüzde 0lık durumda böyle bişidir yada telfon bugta kalmıştır Genişletmek için tıkla ... Bugta kaldı 20 gün daha çalıştı