pehhhh...niye olmazmıki 2 senelikle pc mühendisi![]()

pehhhh...![]()
----------Eklendi @ 20:12:58 ---------- Yazıldı @ 19:34:05 ----------belki olurum 
Atılım
benimde notlar fena değil ama okulda rahat durmaya biliyoruz bu yüzden haylazlıklar oluyor ve annemlerin duyması hiç iyi olmaz
elimden geldiğince okula yaklastırmamaya çalısıyorum yani![]()

niye olmazmıki 2 senelikle pc mühendisi![]()
fikrin hosuma gitti bilkent nerde tm olarak bide egitimi ne kadar iyiİngilizce iktisat----------Eklendi @ 21:27:00 ---------- Yazıldı @ 21:24:52 ----------PrinceofPersia sana şöyle bir şey söyleyebilirim. eğer ailen seni özele yollabilirse Bilkentte %50 burslu bilgisayar teknolojisi bölümü var. YGS den alıyor fakat 4 senelik. en düşük adam 280 lemi ne girdi bu sene. Orada yazılım mühendisi, web tasarımcısı falan oluyorsun. Başarılı olursan master olarak pc mühendisliği yaparsın. Fakat eğitim dili ingilizce. COPE sınavını geçmen gerekiyor.
kafam pcye yatkin ama dediklerinizn hangisi daha iyi bilmiyorumYeni universitelilerinde liselilerden pek farki olmuyor uzulmeyin yani universitede kasarlanmak icin bir iki yil takilacaksin en azindan----------Eklendi @ 22:56:34 ---------- Yazıldı @ 22:47:33 ----------sen devlette bilgisayar mühendisliği oku tavsiye ederim tabi kafa varsa
![]()
fikrin hosuma gitti bilkent nerde tm olarak bide egitimi ne kadar iyi
----------Eklendi @ 22:58:18 ---------- Yazıldı @ 22:56:54 ----------
kafam pcye yatkin ama dediklerinizn hangisi daha iyi bilmiyorum
Ankara'dafikrin hosuma gitti bilkent nerde tm olarak bide egitimi ne kadar iyi----------Eklendi @ 22:58:18 ---------- Yazıldı @ 22:56:54 ---------- kafam pcye yatkin ama dediklerinizn hangisi daha iyi bilmiyorum

bil kentindevlette iyi diolar evet ztn butcemiz dusuk devlete gidicem gibi gelio banaparan varsa özele tabi gidebilirsin ama paran var ve parayı vermek istemiyorsan çok kaliteli devlet üniversiteleri mevcut şahsen trilyonlarım olsaydı da özele gitmezdim
Burssuz 19 milyar diye biliyorum. Ama yanlışım olabilirtahmin etmistim eger ankaraya yerlese bilirsem universite zmninda dusunucem bnmde kafama yatti bu fikir
----------Eklendi @ 00:09:59 ---------- Yazıldı @ 00:08:58 ----------
bu arada ucret neybil kentin
----------Eklendi @ 00:12:01 ---------- Yazıldı @ 00:09:59 ----------
devlette iyi diolar evet ztn butcemiz dusuk devlete gidicem gibi gelio bana
Daha önce üniversite araştırmasımı yaptım nerden bilim ben bilkentiAynen 19 milyarArkadaşlarımın bazıları orada
Millet jiplerle gidiyor
Bilkentin eğitim kalitesi nasıl mı
ciddi olmadığını söyle
![]()
ztn parayı duyunca salla gitsin dedim 
Daha önce üniversite araştırmasımı yaptım nerden bilim ben bilkentiztn parayı duyunca salla gitsin dedim
![]()

AynenDevlet Yolu Göründü![]()
devlet eğitim durumu nasıl 
Aynendevlet eğitim durumu nasıl
![]()
ODTÜ 
ohaaTurkiyedeki en iyi 2 üniversite: ODTU, Bilkent500 falan alırsan ODTÜ ye girersin belki![]()
ya sizde hep zirvedekileri sölüonuz
ne yani o puanı alamıcamı mı düşünüonuz