ConnorKenway Üye osmanaslan1060' Alıntı: lumia 920 almak istiyorum ama içimden bir ses illede 808 al pişman olmazsın diyor Genişletmek için tıkla ... o ses dolby olmasın
osmanaslan1060' Alıntı: lumia 920 almak istiyorum ama içimden bir ses illede 808 al pişman olmazsın diyor Genişletmek için tıkla ... o ses dolby olmasın
osmanaslan1060 Üye Konu Sahibi ConnorKenway' Alıntı: o ses dolby olmasın Genişletmek için tıkla ... annem eve smart tv aldı ona hdmı ile bağlıcam
ConnorKenway' Alıntı: o ses dolby olmasın Genişletmek için tıkla ... annem eve smart tv aldı ona hdmı ile bağlıcam
codblackops2 Üye bu vakittensonra symbian bir telefona 1300-1400 tl verilmez.. Lumia 920yı şiddetle tavsiye ederim..
Furkan Emekli Üye Symbian'dan destek çekildi almak cesaret ister ama Lumia 920'ya 4 yıl aralıksız destek gelecek.
ConnorKenway Üye ya osman 920 al geç pişman olmazsın bende alırım uygulama atışırız. - - - Eklendi - - - osmanaslan1060' Alıntı: annem eve smart tv aldı ona hdmı ile bağlıcam Genişletmek için tıkla ... o sorun değil nerdeyse hel telde bağlanılıyor bkz. 5800
ya osman 920 al geç pişman olmazsın bende alırım uygulama atışırız. - - - Eklendi - - - osmanaslan1060' Alıntı: annem eve smart tv aldı ona hdmı ile bağlıcam Genişletmek için tıkla ... o sorun değil nerdeyse hel telde bağlanılıyor bkz. 5800
ConnorKenway Üye osmanaslan1060' Alıntı: nokia av konnektör ile bağlanıyor biliyorum Genişletmek için tıkla ... tmm neyse konusapmasın L920 al
osmanaslan1060' Alıntı: nokia av konnektör ile bağlanıyor biliyorum Genişletmek için tıkla ... tmm neyse konusapmasın L920 al
SkyLaBTR Üye ConnorKenway' Alıntı: o ses dolby olmasın Genişletmek için tıkla ... l920 de de dolby yok muydu yav??
ConnorKenway' Alıntı: o ses dolby olmasın Genişletmek için tıkla ... l920 de de dolby yok muydu yav??
ConnorKenway Üye SkyLaBTR' Alıntı: l920 de de dolby yok muydu yav?? Genişletmek için tıkla ... ben yok diye biliyorum
acuxx Üye l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık
l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık
SkyLaBTR Üye ConnorKenway' Alıntı: ben yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... ben de var diye bildiğimden sordum - - - Eklendi - - - acuxx' Alıntı: l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık Genişletmek için tıkla ... sakin
ConnorKenway' Alıntı: ben yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... ben de var diye bildiğimden sordum - - - Eklendi - - - acuxx' Alıntı: l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık - - - Eklendi - - - l920 al şiddetle tavsiye wp nin önü çok açık Genişletmek için tıkla ... sakin
ConnorKenway Üye SkyLaBTR' Alıntı: ben de var diye bildiğimden sordum - - - Eklendi - - - sakin Genişletmek için tıkla ... http://m.91mobiles.com/mobileView.php?id=15415
SkyLaBTR' Alıntı: ben de var diye bildiğimden sordum - - - Eklendi - - - sakin Genişletmek için tıkla ... http://m.91mobiles.com/mobileView.php?id=15415
osmanaslan1060 Üye Konu Sahibi neyse ben zaten 808 i geçici olarak alcam sonra lumia serisine yatay geçiş...
hmzgl Üye BreakerZote' Alıntı: Programsal 41Mp İyi Araştır 12Mp Kameraya Sahip Genişletmek için tıkla ... Önce sen araştırda ondan sonra açıklama yap sensör 41mp bu çözünürlükte resim çekmesede 4/3 oranında resimde etkin 38 mp resim çekebiliyor.
BreakerZote' Alıntı: Programsal 41Mp İyi Araştır 12Mp Kameraya Sahip Genişletmek için tıkla ... Önce sen araştırda ondan sonra açıklama yap sensör 41mp bu çözünürlükte resim çekmesede 4/3 oranında resimde etkin 38 mp resim çekebiliyor.
amcalu1 Üye Mazoşistsen Symbianli bir tel al ilerde su uygulama yok bu yok diye cok vurursun başını taşlara ama wp nin önü açık l920 tavsiyemdir
Mazoşistsen Symbianli bir tel al ilerde su uygulama yok bu yok diye cok vurursun başını taşlara ama wp nin önü açık l920 tavsiyemdir