Yarın mikroekonomi vizesi var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yarın mikroekonomi vizesi var..
Süper hazırım :gul: İlk vizeden 85.5/100 almıştım :hmmm Bundan daha iyi şeyler yaparım diye tahmin ediyorum :hmmm Sınavın ingilizce olması ayrı bir dert.. değil daha eğlenceli :ehe

ANIL

ANIL

Admin
Başarılar efenim

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Başarılar :sirit:

mikroplarla alakalı mı :zong:

- - - Eklendi - - -

ekonominin içi gibi bişey mi :zong:

doctorrr

doctorrr

Üye
bizim de yarın felsefe sınavı var ama çalışmayacam

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başarılar :sirit:

mikroplarla alakalı mı :zong:

- - - Eklendi - - -

ekonominin içi gibi bişey mi :zong:
Örnek sorulardan biri:

1. Sally is considering opening her own beauty salon. She anticipates the following costs per year:

Furniture:
$20,000
Equipment:
$14,000
Rent:
$12,000
Coloring products:
$6,000
Styling products:
$4,000

Sally is withdrawing $34,000 from her savings account that pays 4% interest/year to purchase the furniture and equipment; she will quit her current job that pays $25,000 per year. She expects total revenues from the new business in the first year to be $70,000. Calculate the following:

a. Explicit cost (list by item).
b. Implicit cost (list by item).
c. Accounting profit.
d. Economic profit.
e. Given this first-year information only, should Sally open a salon?

- - - Eklendi - - -

Bu ödev sorusu olduğu için kolay ama.. Sınav soruları zor. Ama özel üni olduğu için koyamam özel şeyleri. Başım belaya girmesin :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
sen özelde misin?

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
%25 burslu olarak girdim.. %100 burslu Bilkent'i 10 puanla kaçırdım bir ona yanarım

otostopçu

otostopçu

Üye
gerçekten mikroymuş mert abeeeey :zong:

doctorrr

doctorrr

Üye
ben olsam gitmezdim özele bir kere mentaliteme ters. ayak uyduramam ben burjuva yaşantısına, arkadaşlıklarına... ''Paran kadar konuş!'' derse biri çok fena haşlarım yani :D öyle insanları maddi durumlarına göre kategorize etme söz konusu mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bu sadece bi' ön yargı mı? :hmmm herneyse canım ortam beni pek açmayacaktır kanımca.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onlar filmlerde oluyor. En azından bizim okulda yok. Ama okulda öğrenci sayısı kadar son model pahalı arabalar ve öğrencilerin çoğunda pahalı telefon ve giysiler falan var. Ama kimse kimseye bizim şu kadar arabamız evimiz paramız falan var demiyor.

- - - Eklendi - - -

Ankara'nın en büyük 3.kütüphanesi açıldı kampüse

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
başarılar dostum :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler herkese :)

doctorrr

doctorrr

Üye
filmlerde olur diyorsunda daha bizim liselerde oluyor n'apıcaz onu :D şuraya gittim şunu yedim içtim babamın durumu şöyle böyle zub zub zub... valla bak ezikleme durumları çok var... tabi can sıkıyor. şimdi diyeceksin onların kişiliği oturmamış ama ne bileyim yani... özel bana ters o yani. :) hem öğrenci dediğin yokluğu, sefilliği tadacak. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lisedekiler ergen ve daha çocuk oluyor elbette baba parasıyla hava atıp egolarını tatmin ederler. Ünidekiler yetişkin insanlar. -18 lerden bahsediyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt