Yarın Apple için tanıtım günü.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Apple için tanıtım günü.

Yarın düzenlenecek etkinlik ile kamuoyuna tanıtılması beklenen 7,85 inçlik iPad Mini, 329 dolardan satışa sunulabilir.
9to5Mac'in güvenilir kaynaklarından aldığı bilgilere göre bu fiyat iPad Mini'nin Wi-Fi'lı ve en düşükkapasiteli modeli için geçerli olup daha yüksek kapasiteli diğer iki modelin satış fiyatları ise sırasıyla 429 ve 529 dolar olacak. Öte yandan Wi-Fi'ın yanı sıra 3G/4G gibi bağlantı yeteneğinin ise fiyatlara, tıpkı 3.nesil iPad'de olduğu gibi, +130 dolar olarak yansıması bekleniyor.
iPad Mini'nin bu fiyatları özellikle Google Nexus 7 ve Amazon Kindle Fire gibi bu alanda yaygın tercih edilen modellere göre yüksek olması akıllarda soru işaretine sebep olsa da iPod Touch'ın 299 dolarlıksatış fiyatı göz önüne alındığında 329 dolarlık başlangıç fiyatı mantıksız görünmüyor.

kaynak: Shady_ dh

anılbaran

anılbaran

Üye
Tanıtılsın yaa ucuz da olsun belki iler de alırım

larten123

larten123

Üye
inşallah fiyatı uygun olur

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Eğer 329 dolar olursa Türkiye fiyatı 800 liradan aşagı olmaz bize en uygun altarnatif nexus 7 olur galiba.

anılbaran

anılbaran

Üye
ipad sonuçta ama işletim sistemi için alınır tablet deyince ipad

ZaZuM

ZaZuM

Üye
başlıkdan sanki yarın applenin altın günü manası çıkar ya :ehe

15097

15097

Üye
Slogan da "size tanitacak minik bir seyimiz daha var" idi hatirladigim kadariyla :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bi an daha ne tanıtacaklar diye düşündüm ama meğer varmış bişeyler

CasuS_87

CasuS_87

Üye
fiyatta iyi olur inş :)

ugur1000

ugur1000

Üye
350 $ mı :D tmm türkiyde 2000 Tl hazır olun :D fiyatı 300-400-500 € olan çok istediğim xperia s bile 1500 tl ye satılıyor :D boyle adaletin ... anlayan anladı :D

- - - Eklendi - - -

surface tabletlerin takılan klavyesi dokunmatik değil dimi o benım fıkrım cunku xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...