Telefon Tavsiyesi yarın alıyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye
Yani kabul ediyorsun çin malı sahte nokia olduğunu. Boş sistem diyen dillerini yerim benim ay :)
Şaka maka wp'yi sevmiyorsan bana ne. Ama boş senin..... desem ban yerim ;)
Ne eksikleri var bir söyler misin. Bir ay içinde Update 2 ile gelecek ve sen hariç kimsenin kullanmadığı otg den ayrı.
Sahte Değil Ben Varım Mesajı WP 2016 Doğru Düşüse Geçecek Desem Nokiada Yok artık.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Sahte Değil Ben Varım Mesajı WP 2016 Doğru Düşüse Geçecek Desem Nokiada Yok artık.

Nokianın adı yok ama cihazları var ve lumialar var. Tamam varım desin demesine ama bence çok heveslenmesen daha iyi. Nokia'nın bir iki senede geri eski haline gelmesi mümkün değil çünkü gücü yetmez buna. Şimdi en güçlü nokia dersen düzelteyim maddi gücü yetmez ve çın malı telefonlarnan kimseyi etkileyemez. Android desen binlerce android cihazı var. Yani sonunda sadece ismi üzeri satış yapacak.
Ve toplumda nokia çoğu insan için modası geçmiş bir marka. Symbian zamanından daha içinde sempati besleyen var doğru ama bunlar kaç kişi? Sokaktaki milyonların symbiandan haberi bile yok.

Emre

Üye
Jolla & Nokia
İyi Geceler ;)

enterneoll

enterneoll

Üye
Artık bu yorumlarıda okuyup alicak yoktur galba hersey ortada

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
:) zenfone 5 aldım inşallah dolandırılmaz isem

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bedavadan biraz pahalıya almışsın :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
hayirli olsun

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
windows phone gelişir bence android llk çıktığında nasılsa buda gelişir

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
şimdi gidip 380tlye darbeli zenfone 5 i alayımmı kasa kapak kaç tlye değişir acaep :D

98farom98

98farom98

Üye
Sen hiç wp kullandın mı? Wp android ve ios'e göre çok değişik. Herşey mağazadaki uygulama sayısı değil. Wp de arayüz çok güzel akıcı ve özelleştirebilinen bir arayüz. Çoğu insan wp yi hiç kullanmadan hemen silip atıyor maalesef.
Wp yi uzun zaman kullandıktan sonra farkına vardım ki wp de tek el ile kullanım android ve ios'e göre kat kat daha iyi. O bütün android ve ios'cilerin beğenmediği metro uygulamalar günlük kullanımda çok çok daha iyi.
Size örnek vereyim ve en güzel örnekte mytube.
Mytube bir youtube uygulaması. Android ve ios'de youtube uygulamasında optionlar sol üst köşedeki 3 veya 4 çizgi ile açılır ve büyük bir cihaz kullandım mı oraya baş parmakla varmak çok zor.
Mytube veya metro applerde o optionlar uygulama içinde sağa ve sola kaydırarak ulaşılır ve bu androide göre çok daha rahat çünkü en alt sağ köşeden uygulamanın büyük bir kısmını kontrol ediyorsunuz.
Wp'nin çok büyük artılarından birisi bana göre mükemmel klavyesidir. Z2 kullanan arkadaşım hayran kaldı klavyeye.

Gerçekten girin youtube'a ve wp incelemelerine bakın. Bende zamanında android kullanırken çok wp hakkında bilinçsiz atıp tuttum vay uygulama yok vay öylede vay böylede. Sonra videolarına baka baka wp'yi sevmeye başladım ve sonunda bir tane aldım ve hiç pişman değilim.
Anladım kardeşim kullanmadım ben wp ama dediğim gibi sadece yorum yapanlardan duyuyordum işte stabil arayüz bakımından iyi diye inşallah daha da ilerler marketi daha da güzelleşir :)

PriZm

PriZm

Üye
Lumia 925'i yaklaşık 2 hafta kullandım. tasarım, elde tutarken hissettiğim dayanıklılık, kamera ve ses kalitesi haricinde fazla birşey bekleme bence.

• Beğen
Tepkiler: lazye, enterneoll ve mesut1979
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
:) arkadaşlar adama parayı yatırdım dolandırıldım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...