98farom98
Üye
2k ekran ve S801 yetmez
Şarj bakımından diyorlar 2k ekranın dezavantajı nıYeterde artar bile. fu ll hd ile 2k arasında fark var tamam ama yani mesela birisi 1920x1080 birisi 2560x1440 yani aradaki fark 25%-30%.
Bu o kadar sorun olmaması lazım hele birde 801 gibi bir işlemci için.
Çözünürlük o kadar fark yaratsaydı z1 compact ile z1 arasında dağlar kadar fark olurdu. Birisi 720p birisi 1080p ve ikisininde işlemcisi aynı. Ama öyle bir fark yok.
Hem s600 kullanan fu ll hd telefonların sorunu yoksa s801 kullanan 2k telefonunda sorunu olmaması lazım.
S801 ve 2k = düşük performansYeterde artar bile. fu ll hd ile 2k arasında fark var tamam ama yani mesela birisi 1920x1080 birisi 2560x1440 yani aradaki fark 25%-30%.
Bu o kadar sorun olmaması lazım hele birde 801 gibi bir işlemci için.
Çözünürlük o kadar fark yaratsaydı z1 compact ile z1 arasında dağlar kadar fark olurdu. Birisi 720p birisi 1080p ve ikisininde işlemcisi aynı. Ama öyle bir fark yok.
Hem s600 kullanan fu ll hd telefonların sorunu yoksa s801 kullanan 2k telefonunda sorunu olmaması lazım.
O zaman s600 fullhd = düşük performans olması lazım. Öylemi? Hayır değil.S801 ve 2k = düşük performans
2K olması ekranın tabiki şarjı etkiler
Performansıda etkiler doğruBen şarjı kast etmedim zaten. Performans başka şarj başka.
Performansıda etkiler doğru
Aynen kardeşimBen etkilemez mi diyorum. Etkiler etkilemesine ama kasmaması lazım. Kasacak kadar etkilememesi lazım. Bir gtx980 fullhd'de de 2k'ye göre daha performanslı olur.
SnapDragon 801 dediğiniz model hangisi ? AB'li olan versiyon mu yoksa AC'li olan versiyon mu ? Ayrıca hangi işlemci olursa olsun ilerleyen zamanlarda , oyunlar 2K'ya uygun bir şekilde çıkarsa performans açısından bir kayıp olacaktır. Şöyle düşün ; Fx 8350 fu ll HD bir oyunu 60 FPS oynatıyorsa ve bu oyunun ilerleyen zamanlarda 2K olan versiyonunu aynı FPS'te oynatamaz. 30-40 FPS'e kadar düşer. Yoksa SnapDragon 801 , 2K için yetersiz değil ancak ilerde problem teşkil edebilir. Şunu da demeden geçemeyeceğim. 2K bence gereksiz. Benim için 1080P her şeye yeter.
Çok androide takiyorsun tmm kasıyorda ben lg g3 te kasma görmedim s5 te gördüm ama bu tamemen firmaların arayüzünden kaynaklanıyor sistemden değil...Sorun sadece Oyunlarda olsa tamam hak veririm ama sistemin kendi kasıyor. Menüde sağ sol yaptım mı kasıyor widgetler bölümünde kasıyor. Bunlar olmaması lazım. Oyunlarda bir fullhd ekranlı telefon kadar performans vermemesi normal ama bunun sisteme bu kadar etki etmesi normal değil.
2K ekranda SnapDragon 801 senin dediğin gibi bir şekilde kasma yapmaz. Klasik , rutin işleri gayet iyi bir şekilde yapar. Hele menülerde , widgetlarda kasmasına imkân vermiyorum. ( TouchWiz hariç ) Eğer böyle bir şey oluyorsa da suç Cpu'nun değil sistemin stabil çalışmaması , optimize olmaması veya arayüzün hantal olması ile ilgilidir.Sorun sadece Oyunlarda olsa tamam hak veririm ama sistemin kendi kasıyor. Menüde sağ sol yaptım mı kasıyor widgetler bölümünde kasıyor. Bunlar olmaması lazım. Oyunlarda bir fullhd ekranlı telefon kadar performans vermemesi normal ama bunun sisteme bu kadar etki etmesi normal değil.
2K ekranda SnapDragon 801 senin dediğin gibi bir şekilde kasma yapmaz. Klasik , rutin işleri gayet iyi bir şekilde yapar. Hele menülerde , widgetlarda kasmasına imkân vermiyorum. ( TouchWiz hariç ) Eğer böyle bir şey oluyorsa da suç Cpu'nun değil sistemin stabil çalışmaması , optimize olmaması veya arayüzün hantal olması ile ilgilidir.
Play Store da 2K çözünürlükte çalışabilen oyun olmamasına rağmen S801 gayet yeterli demeniz bir hayli ilginç.
Ayrıca G3 deki arayüzün kasma sorununa gelirsek bu tamamen LG nin Samsung'un LagWiz'in den kopyalarken yaptığı beceriksizlik. Açık ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?