Yarım Asırlık Marka ECE 'nin Oldu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

    Konu Sahibi
Yarım Asırlık Marka ECE 'nin Oldu !
malzemeleri üreticisi , İtalyan markası 'yı satın aldı. Uluslararası birçok markanın Türkiye distribütörlüğünü yürüten , yarım asırlık geçmişi bulunan ile 5 yıl içeriside lüks segmentinden yüzde 10 pay almayı hedefliyor.

YENİ BİR EKİP KURULACAK
Roma'da ile ilgili düzenlenen imza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, " ile Türk girişimciliği ve yaratıcılığını buluşturuyoruz. gerek Türkiye'de gerekse AB'de çok hızlı büyüyecek. Tamamen yeni bir ekip ve dağıtım kanalı ile faaliyetlerini sürdürecek olan ile 5 yıl içerisinde lüks segmentinden yüzde 10 oranında pay almayı hedefliyoruz" diye konuştu. Çenesiz, 'yı İtalya'dan satın alarak her iki anlamda da ‘çizmeyi aşmış' bulunduklarını söyledi. GÖRÜŞMELER NE ZAMAN BAŞLAMIŞTI?
Türkiye faaliyetlerinin yeni kurulan ISVEA EURASİA tarafından yürütüleceğini kaydeden Çenesiz,
ISVEA'nın merkezinin ise tasarım ve moda dünyasının kalbi olan Milano'da olacağını söyledi.

1962 yılında Angelucci ailesi tarafından Italya'da Eusanio del Sangro'da vitrifiye seramik banyo ürünleri fabrikası olarak kurulan ISVEA, 1962-1970 yılları arasında ICA Industria Ceramica Abruzzese şirket unvanı ile faaliyette bulundu. 1970 yılından itibaren yönetimin ailenin ikinci kuşağına geçmesiyle CERAMICA ISVEA unvanı ile faaliyetlerine devam etti. 1990'lı yılların ortasından itibaren sadece vitrifiye banyo seramikleriyle sınırlı kalmayan ISVEA, toplam banyo çözümleri kavramıyla banyo dolapları, armatürler ve akrilik ürünleri de ürün portföyüne katmış, İtalyan tasarım ekolunu temsil eden banyo markaları arasında yerini aldı. ECE Holding, ISVEA ile görüşmelere 2012 yılında başlamıştı.
 


mfatihdil52

mfatihdil52

Üye
:tşk:
 

Samet.25

    Konu Sahibi
rica ederim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
haydaravısyon
Cevap
17
Görüntüleme
2K
papakudioflu


Üst Alt