Yarı Profesyonel Kamera Alacağım Önerileriler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Yarı Profesyonel Kamera Alacağım Önerileriler?
Evet başlıkdanada anlaşılabileceği gibi yarı profesyonel kamera alacağım fakat kamera hakkında fazla bir bilgi yok önerileriniz var mı? Birde fiyatı çok uçuk olmasın :D
Bu arada bu forumda varmı bilmiyorum çünkü olsa sabit bir konu olurdu diye düşündüm.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony cybershot kardeşim 200 den başlar lensine ve pikseline göre 600 700 e çıkar

cemdgn89

cemdgn89

Üye
SLR lıke modellere bak derim. LEns değiştirmek istemiyorsan. Artık piyasadaki cihazlar belli bir standarda kavuşmuş haldeler şu makina kötü diyemem. Her megapikselim yüksek diyene aldanma. Kameranın modelinın yanına "sample" ya da "review " yazarak arat. Bilgi sahibi ol. KAmera konusu derya deniz...

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
seri olarak değil de e iyisi olarak verebilirmisiniz ?

----------Eklendi @ 15:44:14 ---------- Yazıldı @ 15:29:12 ----------

yani benim demek istediğim telefonda grafik kartı ram işlemci ekran önemlidir fotoğraf makinesinden pek anlamdığım için en iyisini soruyorum benim için gerekli olan şey kolay kullanım ,görüntü kalitesi ve hafıza biraz bol çekerim de:D

okitox

okitox

Üye
bendeki makina sx120 is şu an vatanda 400 küsür galiba. ben aldığımda 650 idi. bi üst modeli sx130 ile arasında sadece hd video farkı var o da benim işime yaramaz diye 200 tl fazla vermeyip bunu aldım.

makina 10x optik zoom yapıyor. sıradan dijitalleri bu konuda ezer geçer. resim kalitesi olarak da eğer autoda çekerim diyorsan hiç buna para verme çünkü bu makina dijital diye de geçse tam manuel kontrollerin tamamı mevcut.

resim kalitesini tartışmam bile zaten... canon kendini belli ediyor. bi kaç örnek upload edeyim anlarsın :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
pekiya
[h=1]Canon EOS 600D[/h]

[h=1]Canon EOS 1100D[/h]

----------Eklendi @ 21:15:32 ---------- Yazıldı @ 21:14:35 ----------

bu ikisi hoşuma gitti arada epey fiya farkı var bunlar tam profeyonel galiba

okitox

okitox

Üye
haaa eos serisinden bakıyorsan onlar tabii ki tam pro makinalar. benimki kompakt. bunlarla karşılaştırmak yanlış olur ama şunu da düşün. o makinaları koca kutularıyla taşımak sana uyar mı uymaz mı.

ben de nikon d90 alacam diye çıkmıştım ama çanta beklerken nerdeyse valiz vereceklerdi :D vazgeçtim dijital aldım mesela...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hepsiburada da Canon Sx130 vardı 499 TL yanlış hatırlamıyorsam ama kampanyanın son günü bugün
kompakt boyutlu tam manuel ayarlı bir cihaz belki işine yarayabilir
4 kalem pil ile çalışıyor haberin olsun :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada da Canon Sx130 vardı 499 TL yanlış hatırlamıyorsam ama kampanyanın son günü bugün
kompakt boyutlu tam manuel ayarlı bir cihaz belki işine yarayabilir
4 kalem pil ile çalışıyor haberin olsun :)
sağol onada bakarım bi

61semih

61semih

Üye
Canon Sx serisi gercekten cok başarılı bır seri,fotografla ugraşmaya yenı baslıyanlar ıcın bırebır.lopp dıye gıdıp profesyonel almamak lazım,Canon Sx serısınde ayarları manuel olarak yaparak kendınızı gelıstırmek oldukca ağlencelı olacaktır.ve cekımlerıde cok başarılı.tavsıye ederım 120 modelini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt