YarDm LasIm lüTfEn YarDm EdİnNnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halitinho10

halitinho10

Üye
    Konu Sahibi
YarDm LasIm lüTfEn YarDm EdİnNnn
Arkadaşlar ben samsung d880 kullanıyorum . Bazı oyun açılıyo ama çalışmıyo . Bazıları java oyun hatası diyo . Mesela nfs carbon , gangter , pes 2008 2009 açılıo ama çalışmıyo . asphalt 3 3d street rules java oyun hatası diyo . YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM . BOŞ GEÇMEYELİM :megafon::agla

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
belkı de o oyunlar ıcın bı program yuklemelsıın onu soyluyordur javayla ılgılı

erkamacar

erkamacar

Üye
Kardes Ben 2 YıLdır Samsung KuLLanıcısıyım SamsungLar OyunLarın Pek Çoğunu Açmaz 80 Mb Oyun Dosyası İndirdim %90 Nını ÇaLıştırmadı O OyunLar TeLefona Uygun oLmadıgı İçin Açmaz TeLefon UyumLu oLdugunu KabuL Edeseye Kadar Açmaz :S:S:S :))

asigsasi

asigsasi

Üye
Kardes Ben 2 YıLdır Samsung KuLLanıcısıyım SamsungLar OyunLarın Pek Çoğunu Açmaz 80 Mb Oyun Dosyası İndirdim %90 Nını ÇaLıştırmadı O OyunLar TeLefona Uygun oLmadıgı İçin Açmaz TeLefon UyumLu oLdugunu KabuL Edeseye Kadar Açmaz :S:S:S :))

son derece haklısın katılıyorum

erkamacar

erkamacar

Üye
AsigSasi KatıLman İçin TşkLer ...
Kardeş Sana Tavsiye Samsungu aT ÇöPe aL Nokia Sony Ericsson
Tercih Senin ?

halitinho10

halitinho10

Üye
    Konu Sahibi
AsigSasi KatıLman İçin TşkLer ...
Kardeş Sana Tavsiye Samsungu aT ÇöPe aL Nokia Sony Ericsson
Tercih Senin ?

kardeş çok haklısın artık zaten samsung almıcam . telefonu sadece mesaj konuşmaiçin filan alcaksanız samsung ii . ama diğer türlü oyun vb seyler için nokia ve sony ericson . özellikle noki 5320 tavsiye ederim ( bu arada samsung d880 hoş telefon ama tüm samsunglar gibi oyun falan az çalıştırıyo ) MESAJLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt