Yardımmmmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yas_sin

Üye
    Konu Sahibi
Yardımmmmmmm
arkadaşlar lütfen yardım.
bende Nokia7610 telefon var geçen gün windows vista adlı bi tema yükledim. ama telde bi sorun çıktı tel yazı fontu değişti. yazı boyutu küçüldü. temayı sildim ama yazı tipi ve boyutu hala küçük ne yapmam gerekiyo. formattan heriç bi önerisi olan varmı????

Quadriceps

Üye
Bak şimdi söylediğim şeyi varsa onu yapmaya çalış olmadı başka çözüm önerisi olan varsa onun dediklerini yap o da olmadı zaten format çekeceksin

c/system/font diye bir klasör vardır eğer bu varsa silmeye çalış olmadı klasörün ismini fontx yap o şekilde silmeye çalış eğer öyle bir klasör yoksa 1 bardak soğuk su iç başka önerisi olan varsa onunkini dene derim ama dediklerim olacakatır ok hade kolay gelsin

barabelli

barabelli

Üye
bence dırek format bnım elımden baska bısı gelmez eger atacak olursan yıldız 3 arama tusu acma kapama tusu bas 10 15 sn bekle formattıng yazınca cekk benım elımden anca bu gelır saygılar

Quadriceps

Üye
Bu arada n-gage i olanlar bu font olayına girişmesin derim çünkü bu konudaki en problemli telefon bu sitede n-gage i olan bircok kişi var ben uyariim de bende de n-gage var ben denemeyi bile düşünmüyorm çünkü telefon kilitleniyor ama 3650 de deneme yapıcam onda problem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt