yardımmmmm lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thexx

Üye
    Konu Sahibi
yardımmmmm lütfen
arkadaşlar bende nokia 6600 var ve buna otomatik tuş kilidi yüklemiştim.ayarlarla oynarken normal açılışı da tuş kilidi olarak ayarladım malesef ve şu anda telefonla hiçbir işlem yapamıyorum.beni arayan olursa konuşuyorum ancak ben telefonla kesinlikle herhangi birşey yapamıyorum.program hafıza kartında oludğu için hafıza kartsız çalıştırdım ancak yinede olmadı.

lütfen yardım.

Exalans

Exalans

Üye
dostum sana lazım olan hard format fakat buda bütün bilgilerini siler
Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

thexx

Üye
    Konu Sahibi
başka bir yolu kesinlikle yok diyorsun doğrumudur?

Exalans

Exalans

Üye
sorunu tama olarak ele alsak bile kurtaraxaklarımızı bulabiliriz ntelefonu kilitleyen programın adı ne?

thexx

Üye
    Konu Sahibi
dotum programın adı keylock diye geçiyor.

Exalans

Exalans

Üye
dostum keylock sadece tuş kilidi programı normal bir şekilde tuş kilidini açman yeterli olacak başka programlardan?

thexx

Üye
    Konu Sahibi
başka yok.o zaman anlaşılan problem sadece programda değil o zaman.hard format şart oldu galiba.mümkünse hard formatı bir daha anlatabilirmisin.iki üç tuşa aynı anda basıyordu kyanlış değilsem

Exalans

Exalans

Üye
burdan dostum
Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

sana tavsiyem symbian telefonların nezman çökeceği belli olmaz o yüzden devamlı telefonun sağlm bi yedeğini hafıza kartınızda veya bilgisayarınızda hazır bulundurun

Exalans

Exalans

Üye
6600 da ortalama 5-10 dk basılı tutman gerekli

thexx

Üye
    Konu Sahibi
üstat bilgiler ve ilgin için çok teşekkürler.sana zahmet hangi tuşlara basılı tutacağımıda bir hatırlatabilirsen çok makbule geçicek.yinede herşey için çok çok teşekkürler...

thexx

Üye
    Konu Sahibi
pardon üstteki mesajı görmemiştim yeni gördüm.herşey için sağol

Exalans

Exalans

Üye
aslında bende cevap yazmıştım ama nedense çıkmamış neyse teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt