Yardımmmm !!!! Lutfeeeeeenn :((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergen58

Üye
    Konu Sahibi
Yardımmmm !!!! Lutfeeeeeenn :((((
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:YARDIMMM :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

YArdım edin yha ben samsung L700 e oyun yukledim Games adında klosör açtım telefona oyunları attım çalıştı sonra yanlışıkla sildim:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:Tekrar açamadim :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:Ama tabi oyunlar ve daha fazlası gitmedi sadece normal klosor oldu oyunlar acılmamaya başladı vede silinmiyor silmeye çalışınca "Games silinmiyor : Depolama yeri yazma kormalı Yazma korumasını kaldırıp tekrar deneyin" Diyooo :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Yha Beyler bayanlar :( Lutfen Yardım edin

Ben L700 e oyun yukledim acıldı yanlışıkla sildim daha da atamiyorummmmm

Mesela lk attigimda 2 adet zar simgesi vardi ve oyunların resimleri vardi simdi yok olmuyo siliyorum silinmiyor yardım edinn

Revengeful

Emekli Yönetici
format at

sergen58

Üye
    Konu Sahibi
iyide nasıl ?

--------------- Ekleme ---------------

Daha kolayı yokmu yazma korumasını kaldırma gibi

Revengeful

Emekli Yönetici
telefonun ayarlar bölümünde fabrika ayarlarını yap şifreyi değiştirmediysen şifre1234 veya dört veya beş tane 0

sergen58

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardes yapmayı buldum attım düzeldi tavsiyen için cok saol kardes

milan12

Üye
kardeş beni dinle bak yanlışlıktan sildiysen ne yap diyimmi o telefona format at sonra oyunu tekrar at sonra oyunu çalıştır oke:oke:

sergen58

Üye
    Konu Sahibi
format attim oyunlar ve daha fazlası geldi simdide pc ye takınca games cıkmıyo :(

Revengeful

Emekli Yönetici
telefonuna sürekli birşeyler indiriyorsan telefona antivirüste yükle. Onla tarat belki bişeyler bulur

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
ancak bellek kartını bıcımlendırecen baska yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt