YARDIMMMM !!! hp pavilion g6 2012'de driver ve .dll dosyaları eksik :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ermanatfl

Üye
    Konu Sahibi
YARDIMMMM !!! hp pavilion g6 2012'de driver ve .dll dosyaları eksik :S
1-) yaklaşık 2 ay önce HP pavilion g6 2102st
freedos aldım. windows 7 yükledim. bikaç driver eksik, bulamadım. örneğin ses driverı, webcam driverı ... bunları nerden bulabilirim.
2-) bir oyun yükledim ve lead3dengine.dll hatası verdi. sitesinden dll-files fixer programını indirdim, birsürü dll dosyasında hata olduğunu söylüyor. o programı kullansam bi sorun çıkar mı? yada alternatif bi yol önerir misiniz?
şimdiden teşekkürler..

kcr

Üye
Sürücüler için Driverchecker ve Devicedoctor gibi programlar var. Google'dan aratıp bulabilirsin.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Driver pack tüm driverlarını bulur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bahsedilen driver indirme programları bul halledersin ben driver genius kullanıyorum mesela eksik dll dosyalarınıda googleda arayıp bulabilirsin onlarıda c-windows-system32 klasörüne at tamamdır.

ermanatfl

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar. peki ses driverını yükledikten sonra hoparlörden tıklama sesi geliyor. bunun nedeni yanlış driver mi yoksa ses ayarları mı?

kcr

Üye
teşekkürler arkadaşlar. peki ses driverını yükledikten sonra hoparlörden tıklama sesi geliyor. bunun nedeni yanlış driver mi yoksa ses ayarları mı?

Yüklediğin driver güncel olmayabilir. Güncelini bulup yüklemeyi dene. Bir de, mikrofon ayarlarına bak; ayarlardan kapatılması gereken varsa kapat. Ondan da olabilir.

Dereck

Dereck

Üye

Bu genelde mikrofon ayarlarından oluyor ilk önce oraya bak olmazsa driverı yenilemen gerekebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt