Yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Yardımm
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum. Benim telefonum 603. Fp1 güncellemesi yüklü. Fakat bu güncellemeyi yaptıktan sonra Nokia hesabıma giriş yapamıyorum. Neden ? Zaten navigasyonla ilgili sorunları hiç söylemiyorum. Forumda tonla konu var bunla ilgili. Bi sonucada ulaşamıyoruz. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

codblackops2

codblackops2

Üye
güncellemeden sonra telefona hard format atmadıysaniz ondan kaynaklaniyordur

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
yok atmadım , hımm hiç hard format atmadım , bi araştırıyım deniyim

codblackops2

codblackops2

Üye
genellikle yapılan güncellemeden sonra hafıza kartına ve telefona format atmayı uygun görüyorlar

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Hım , ben hafıza kartına ve telefona soft format attım , fakat bi değişiklik olmadı malesef , ondan dolayı bu konuyu açtım

codblackops2

codblackops2

Üye
soft değil hard format olması lazım :hmmm

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu hard formatı atınca Fp1 güncellemesi gidicek mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gitmez

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Peki yardımlar için teşekkür ederimm

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ama magaza gidicek hard formatta ya burdan yükle yada flash at ben flash attım daha yeni ilk defa :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yeni sürüm yükledikten sonra hard format at dendiğini ilk defa gördüm. Bende 603'te Belleden FP1'e geçtiğimde format falan atmadım sorunda yoktu formata gerek yok. Nokia hesabına giriş yapmak için internet bağlantın vardır herhalde? ve doğru bilgileri girdiğine eminmisin? Ne gibi bir hata alıyorsun?

Son olarak navigasyonu mağazadan son sürümüne güncelle. Sorununun ne olduğunu bile yazmamışsın o yüzden cevap veremiyoruz ama bunlar halledilecek ufak sorunlar bence hata yaptığın yada eksik kısımlar vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt