yardımm lütfen.. c5-03 cfw atarken hata verdi. telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeandark1713

jeandark1713

Üye
    Konu Sahibi
yardımm lütfen.. c5-03 cfw atarken hata verdi. telefon açılmıyor
arkadaşlar telefonuma cfw yüklerken hata verdi açılmıyor. öncelikle forumdan indirdiğim v22 cfw sini yükledim sonra v21 e dönmek istedim nawifirmden v21 dosyalarını indirdim
ve cfw işlemine başladım. ( http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/c5-03-v22-600250.html ) refurbish e tıkladım erasing işlemini tamamlıyor ve asic CMTprogrammin data send %100 oluyor programming complete diyor. ve asic cmt: verifying communication to device ibaresi cıktıktan sonra waiting for communication response diyo 25 ten geriye doğru sayıyor ve hata veriyor fimvire update failed diyor. sonra usb yi çıkar sonra tekrar tak ve tamam a bas diyor aynen öyle yapıyorum . telefonu pc ye taktığımda donanım takılma sesi geliyor yani pc algılıyor. tamam a bastığımda yine aynı hatayı veriyor.

arkadaşlar ben nasıl telefonumu eski haline geri getirebilirim nasıl yapabilirim lütfen yadım edin...... :ağlarım:
 


Kocu

Üye
telefonu yan yatır
 
devil1903

devil1903

Üye
telefonu yan yatır
Cem Yılmazla akraba olduğunu düşünüyorsun galiba... :hmmm



jeandark1713; keşke cfw atarken yada versiyon yükseltirken bazı şeylerin bilgisini alıpta bu işi yapsaydınız. Senin yaptığın şey şu an eski versiyondan Türkçe dil uygulanmış yeni versiyona yükseltmek olmuş yazılımı. Eski versiyonda dönmek yani donwgrade yapmak kolay bir iş değil ve telefonunu riske atar. Bence bu işi ustasına bırak ve bu işi yapabilecek sağlam bi telefoncuya götür telefonunu.

Ya da 1 ay daha bekleyip v22'nin Türkçe dilini bekle zaten o zaman birçok insanda v22 versiyonuna geçiş yapar.
 
  • Beğen
Tepkiler: TranquilBirds
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt