Yardımlarınızı Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınızı Bekliyorum
<span style="font-size:10pt;line-height:100%"><span style="font-family:Arial">arkadaslar bende nokia 6600 telefon var.ikinci el olarak satın aldım bunu.malumunuz içerisinde bazı yerlere girebilmem için kilit kodu ve m-cuzdan kodu istiyor.bunları telefonun ilk sahibi kafasına gore yapmış ben simdi bu fonksiyonlardan yararlanamıyorum.bu problemi cozmemde bana yardımcı olursanız sevinirim.ne yapmam gerekiyor</span></span>

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tlefonun kullanım kitapçığında yazıyor dostum oarada my cüzdan kodunu sıfırlamak diye bir yer var oraya bak&#33;&#33;&#33;

paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
iiide bende telefonun kullanma kitapçığı yok.....baska nasıl yapabilirimmmmm

erdemd

Üye
sen ikinci el aldıysan ilk önce bi format at ben derim
telefon sıfırlansın yanı symbian programı
bunun için yeşil tuş + 3 + yıldız tuşlarına basarken açma tuşuna bas(hepsi basılı olucak)
biraz bekledikten sonra telefonun ekranında formatıng diye bi yazı çıkıyor
ve telefon komple sıfırlanıyor
dikkat etmen gereken konu telefonunun şarjının full olması
hatta full + full olsun

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
buna gerek yok
onun için bi kod var

*#7370925538#

yazdığın zaman kodu 0 lar

format atmana gerek yok&#33;&#33;&#33;

paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">ben o kodu girsiğimde karşıma kilit kodu cıkıyor kafama gore bisey yazıyorum kabul etmiyor yani buda care olmadı baska bisey denesek bileniniz yok mu.he bu arada ilgilenen arkadaslarada ayrıca tesekkur ederim</span>

Shadowman07

Shadowman07

Üye
dostum yıldız+3+arama tuşu kombinasyanonu kullanarak cihazı aç... cihaz formatlanır... güvenlik kodu fabrika ayarlarına döner..

paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
format atmaktan başka caremiz yok mu?ben format falan atmak istemiyorum baska nasil degidtirebiliriz bu kilit kodunu????

paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiyor mu arkadaslar bunu nasıl halledebilecegimizi

paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bana yardım edebilecek biri yok muuuu?sorunumu yukarıda belirttim yardımlarınızı bekliyorum

capkin_16

Üye
ya çok kolay mcode programı var 9kb.google da yaz çıkar zaten.öncelikle o programı kur.sonra programın içine gir ve imei numaranı isteyecek sende gir imeini....girdikten sonra sana kilit kodunu söler

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum sana verdiim kodu yazarsan kod silinir 0 lanır ve sen şifreni kendin seçersin eğer olmuyorsa FORMAT üzgünüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...