Yardımınıza İhtiyacım var !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademrdm

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınıza İhtiyacım var !!!
Telefon almayı düşünüyordum 2 telefon arasında kaldım biraz kafam karıstı bu akıllı telefon dünyasında,
1 - SE xperia Neo
2 - HTC desire Z
bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim...

SELCUKKAYA1981

SELCUKKAYA1981

Üye
deıre z onermem kullanıcılar dertlı bıraz htc desıre s desıre hd yada hd2 al derım

fireman87

fireman87

Üye
Telefonu ne için alacaksın ? Senin için ne özellikleri ön planda olmalı ? Neo desire Z'e göre daha iyi.

ademrdm

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu ne için alacaksın ? Senin için ne özellikleri ön planda olmalı ? Neo desire Z'e göre daha iyi.
çok fazla mesajla uğraşan bir insan olduğum için herkes gibi :D birinci planda sarj süresi diyorum, aslında desire z düşünmüştüm ilk onunda ağırlığı kafa karıstırıcı oldu..

----------Eklendi @ 15:07:57 ---------- Yazıldı @ 15:05:33 ----------

deıre z onermem kullanıcılar dertlı bıraz htc desıre s desıre hd yada hd2 al derım
çıkabileceğim max fiyat 1000 - 1100 onlar biraz daha pahalı değiller mi?

fireman87

fireman87

Üye
Desire Z iyidir ama sarj süresi istediğin gibi değil.. Daha sağalm bişeyler bakman gerekiyor..

• Beğen
Tepkiler: ademrdm
technoshark

technoshark

Üye
desire z senin isteklerini karşılayabilir ciddi anlamda ama gidip incele istersen

• Beğen
Tepkiler: ademrdm

ademrdm

Üye
    Konu Sahibi
Neo şarj / uygulama / kullanışlılık açısından önerirmisin peki ?

technoshark

technoshark

Üye
Şarjı bakımından birşey diyemiyorum çünkü tam bilmiyorumda kulanışlık bakımından oda kullanışlı, uygulamalar konusundada pek sorun yaşayacağını sanmam o kadar uygulamalarla içli dışlı değil isen..

Necmati

Necmati

Üye
Desire Z alma HTC severim ama o model pek hoş değil direk Neo eğer neroya vercek paran varsan direk Desire HD al bencce

dasdas23

Üye
Kardes HTC onermiyorum bende htc kullaniyorum ama elden satip xperia almayi dusunuyorum htcyi aksam sarji fulken yatiyorum sabah telefon kapali sarji bitmis.. tavsiyem no htc no stress..

Necmati

Necmati

Üye
Kardes HTC onermiyorum bende htc kullaniyorum ama elden satip xperia almayi dusunuyorum htcyi aksam sarji fulken yatiyorum sabah telefon kapali sarji bitmis.. tavsiyem no htc no stress..
sen Kullanamıyosundur kardeşim HTC şu an Android en iyi Üreten bir marka HTC varsa kafan rahat bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt