Yardımınıza ihtiyacım var...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınıza ihtiyacım var...!
Oncellikle herkese merhaba ....
Daha yeni bir iphone 3gs 16gb sahibi oldum turkcelden kontratli aldım
sizekere uç soru sormak istiyorum

1)iphone na aplle Store harici bir yerden uygulama (Oyun veya program)yüklersem cihaz garanti dısı kalır mı?
2)iphone nü bilgisayarıma taktım i-tunes yüklü olmasına rağmen gormedi yani taniyamadi bunun için ne yapmalıyım?
3)yeni aldığım cihaza jailbreak gibi seyler yapmalı miyim?

Yardımlarınızı bekliyorum sitede belki böyle bı konu vardır ama bisey anlayamadım
paylaşımlar için simdiden tesekkurler....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet oncelikle siteye h.g aslında sordugun bu soruları sitede cok yerde soru cevap sekilde defalarca yazılmış anlatilmis bir kaç konuyu okusaydın ii bilgiler edinirdin
1 ewet yuklemek mumkun garanti konusunda (emin degilim ama ) buyuk ihtimalle garanti dışı kalacaktır
2 itunesin son verisyonunu indir ondan dene pc bağlayınca cihaz şarj oluyormu ona dikkat et
3 eger telefonuna ucretsiz olarak oyun program tema ve yüzlerce yenilik katmak istiyorsan yap ama yok istemiyorum diyosan hiç ugraşma

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
Evet haklisin ustad bende internet ten araştırdım cihaza hacı yaptığın zaman itunesten restore yaptığın zaman cihaz
fabrika ayarlarına geri geliyor ve hack yapıldığı anlaşılmıyor
sorunları çözdüm sagol yardımın icin

atakax

atakax

Üye
ıphone u sadece telefon olarak aldıysan (ki bu çok nadir görülür :D ) jailbreak yapma ama diyorsanki ıphon u cep bilgisayarım olarak kullanıcam ozaman jailbreak yap derim.

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
Yapyiriccm en yakında telefoncuya ben yapamam diyekorkuyorum
dosyalari indiriyorum ama. Resimdeki gibi dosyalar değil zipli dosyaları acıyorum emaz 7tane dosya aciliyo
anlamadım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
boşuna ugraşıyorsun telfonun buyuk ihtimalle 3,1 versiyonlu kırılmadı daha

gm11400

Üye
jaılbreak ıslemı garantı dısı bırakmaz arkadaslar..

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
Evet tel garanti dısı kalmiyor dünyada sadece jailbreak li telefonu anlayan operatör servisi Amerika'da ki i-com mobile ve telefonunuzdaki versiyon online değişiyor.allahtan burasi Türkiye.evet daha 3.1versiyon kirilmamis fakat resimli anlatımlar da ki dosya goruntusuyle bizim indirdiklerimiz biraz farklı neden acaba. zipli dosyayı extract yaptıgım zaman en az 5dosya açılıyor ve resimde sadece -dosya var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt