yardımcı olursanız çok teşekkür sevinirim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre639

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olursanız çok teşekkür sevinirim :)
arkadaşlar bütçem 150-220 tl arası. kullanışlı olması önemli. mp3 ü olmalı. radyosu olmalı. hafızası arttırılabilmeli. lütfen trident anycool gibi markaların telefonlarnı önermeyin. şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim... iyi dilerim:)

kol@j

kol@j

Üye
parana göre olan samsunglara bak bence

yada sony erikson walkman serilerini araştır...

emre639

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama samsung kullandım pek memnun kalmadım. sony ericssonlar da çok pahalı :(

zx6r

zx6r

Üye
N73 olabilir mesela ?

emre639

Üye
    Konu Sahibi
n73 ler çok pahalı :( öğrenciyim ve burs paramla almayı planlıyorum. fiyatı o kadar yukarıya çıkaramam. yine de çok teşekkür ederim

zx6r

zx6r

Üye
n73 ler çok pahalı :( öğrenciyim ve burs paramla almayı planlıyorum. fiyatı o kadar yukarıya çıkaramam. yine de çok teşekkür ederim

N73 pahalı falan değil arkadaşım 200 liraya temiz bir cihaz rahatlıkla bulabilirsin
hatta dahada düşük fiyata bulman mümkün bi araştır derim
ama yinede sen bilirsin ;)

emre639

Üye
    Konu Sahibi
2. el tercih etmiyorum yine de çok teşekkür ederim :)

--------------- Ekleme ---------------

sizce motorolanın telefonları nasıl?

Emre-45

Emre-45

Üye
O fiyata sıfır olarak güzel birşey bulabileceğini sanmıyorum.Bence 2. el ürünlere bak , temız olanlara.

emre639

Üye
    Konu Sahibi
bn telefonu konuşmak mesajlaşmak ve müzik dinlemek için alıyorum. çok özellikli bir telefon aramıyorum.

PARNER

PARNER

Üye
kardeşim madem bütcen o sana tavsıyem 6300 olabılır ıkıncı elını bulabılersen eger gayet hoş bı telofon yınede sen bılırsın arkadaşlar sana soylemışler ama buda benım goruşum gerısı sana kalmış

kol@j

kol@j

Üye
bu fiyata da güzel birşeyler var artık...
eskiden hesap makinası kırması telefonlara 400 tl verilirdi...
şimdi... 400 tl lik telefonlarla neler yapılmıyor ki...

sana tavsiyem

istersen şunlarıda bir takip et...

(araştırman için veriyorum... illaki internetten al diye bir şey yok... burada fiyatlara bak listeni yap, ona göre piyasayı dolaş...)
şimdiden hayırlı olsun...

emre639

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson w205 kullanan arkadaşlarım var çok hantal bir telefon olduğunu söylediler. ben çok kararsız kaldım . sanırım nokia almak daha mantıklı olacak sizce?

kol@j

kol@j

Üye
diğer linkte istediğin ayar telefon bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt