Yardimci olur musunuz????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baltak

Üye
    Konu Sahibi
Yardimci olur musunuz????
Arkadaşlar windows tellleri artisini eksisini anlatabilecek biri var mi??? Bir de söylerken android le karsilastirsaniz iki arada bi derede kaldim valla ... lütfen yardimci olun..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
artilari: stabil,hizli,donma kasma takilma gibi omaylar kesinlikle yok. guvenli,kullanimi kolay ve hic bir sistemle karşilaştirilamayacak bir sosyal ag entegrasyonu var. Ayrica profesyoneller icin office2013. xbox live senkronizasyonu bu konsolu kullanan icin buyuk kolaylik. Android ile kiyaslarsak ne kadar goreceli bir kavram da olsa android ev ekrani gibi gorselleri yok. Baslat ekrani live tilelardan oluşuyor. Ayni şekilde kişiselleştirme konusunda da androide gore daha kapali bir sistem. Aslinda daha cok senin kullanim alişkanliklarin onemli sistemde istedigin ozellikleri soylersen daha kolay secim yapmana yardimci olabiliriz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Arkadaşlar windows tellleri artisini eksisini anlatabilecek biri var mi??? Bir de söylerken android le karsilastirsaniz iki arada bi derede kaldim valla ... lütfen yardimci olun..

Windowsphone7.x---------------Android--------------------Wp8

artı eksi bilmem ama bi süre daha sabret kararını Wp8 den yana kullanacağından eminim.her yönüyle artılarla dolu olduğunu gerek Maxicep'te gerek başka yerlerde ve hergün yeni bilgiler artılar ışığında okuyoruz.bence sabret arkadaşım piyasayı alt üst edecek cihazlarla geliyor mikrokia (mikrosoft+nokia) :yuru

tandogucem

tandogucem

Üye
Basit ama herseyi yapabilen , facebooktaki resimlerini otomatik galeriye tasiyabilen , en iyi gps sistemine sahip olan , cok hizli ve asla kasmayN bir tel istiyorsan wp7 hatta lumialari onreririm.
Ha yok ben telimin varligiyla hava atmak istiyorum cok fazla oyun oynarim ve bir telefona 2000 tl bayilirim diyorsan android al.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Basit ama herseyi yapabilen , facebooktaki resimlerini otomatik galeriye tasiyabilen , en iyi gps sistemine sahip olan , cok hizli ve asla kasmayN bir tel istiyorsan wp7 hatta lumialari onreririm.
Ha yok ben telimin varligiyla hava atmak istiyorum cok fazla oyun oynarim ve bir telefona 2000 tl bayilirim diyorsan android al.

2000'e de gerek yok aslında 1600'e halledilir...

tandogucem

tandogucem

Üye
ayrıca eklemek istiyorum suan windows mobile telefon alma. wp8 lerin gelmesini bekle

wp8 lerle windows 8 programları ve birçok uygulama hep pc de hem telefonda çalışıcak . ayrıca çok daha stabil. biraz bekle derim.

Baltak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o zaman ben win8 li tellerri bekliyecem herkeze teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bir de uygulama yönünden zengin olan hangisi win mi android mi?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar o zaman ben win8 li tellerri bekliyecem herkeze teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bir de uygulama yönünden zengin olan hangisi win mi android mi?

Şimdilik Android

zorbaa

Üye
android

tandogucem

tandogucem

Üye
aNdroid alma sakin. Suan ben lumia800 kullamicisiyim. Abimin glxys2 si babamin ericson arc s i var. Ve lumia bana gore 2sindebde daha iyi. Androidde cok uygulama var ama bir halta yaramiyor

Baltak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben oyun oynamayi seven ve de uygulama yönünden teli donatmak isteyen biriyim hangisinin oyunalari daha guzel hangisinin yardimci programlari daha kaliteli ayrca adobr flash player 11 i destekleyen hangisi desteklemeyen hangisi??

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar ben oyun oynamayi seven ve de uygulama yönünden teli donatmak isteyen biriyim hangisinin oyunalari daha guzel hangisinin yardimci programlari daha kaliteli ayrca adobr flash player 11 i destekleyen hangisi desteklemeyen hangisi??

Android destekler.(artık kesildi)Android'in oyunu çoktur.Programı da çoktur.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
artik kesildi derken android 4.1 de flash olmayacak mi?

Hayır ama bir şekilde onu da portladılar.Daha doğrusu çalıştırdılar.İlerde ne olur bilinmez.Ama flash destekli tarayıcılar var ve bu wp8'de de olacak.

Baltak

Üye
    Konu Sahibi
peki yardimci olanlara teşekkürler...simdi arkadasima biraz daha yardimci olabilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt