Yardımcı olur musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olur musunuz?
Akvaryumuma önce DİŞİ zebra ciklet aldım. Beş Gün sonra erkek zebra ciklet aldım. Dişi 3-4 cm boyunda erkek 9-12 cm boyunda dişi'nin altındaki turuculuklar yeni yeni çıkmaya başladı.Sorum şu erkek olan dişiyi Neden kovalıyor?Bu arada Dişnin Kuyruğunuda Isrıyorrr!

Revengeful

Emekli Yönetici
sence xD

• Beğen
Tepkiler: ENES ALYAT
00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen gereksiz yazma

• Beğen
zeE*

zeE*

Üye
Akvaryumuma önce DİŞİ zebra ciklet aldım. Beş Gün sonra erkek zebra ciklet aldım. Dişi 3-4 cm boyunda erkek 9-12 cm boyunda dişi'nin altındaki turuculuklar yeni yeni çıkmaya başladı.Sorum şu erkek olan dişiyi Neden kovalıyor?Bu arada Dişnin Kuyruğunuda Isrıyorrr!

Erkek balığın dişi balığı döllüyor... Dişi balığın 1 haftaya kalmaz yumurta döker ama ideal ısıyı koru ve suda çok değişiklik yapma.

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Ama Hell Dişinin kuyruğunu Isrıyor Ve dişi kaçıyor Dişiyi erkek görünce hemen kovalıyor. dişi bir köşeye gidiyor ve hep orda kalıyo en kısa zamanda vidyosunu koyacağım

Yağmur

Üye
zaten cikletler çiftleşirken birbirini kovalar birbiri etrafında döner dururlar bu onların özel çiftleşme hareketidir. bir sorun yok yani...

zeE*

zeE*

Üye
Ama Hell Dişinin kuyruğunu Isrıyor Ve dişi kaçıyor Dişiyi erkek görünce hemen kovalıyor. dişi bir köşeye gidiyor ve hep orda kalıyo en kısa zamanda vidyosunu koyacağım

Dün akşam senin konunu okurken benim balıklarda bir hareketlilik oldu aynı durum vardı erkek dişiyi kovalıyordu!!! soran cama bir kere vurdum kavga etmesinler diye dişiye baktı altında turunculaşma başlamış anladımki dişi yumurta dökcek. Bular balıklar ailesinde normal polemikler:ehe

• Beğen
00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Ben yanlış Açıklamışım ben dişiyi erkek diyerek almıştım ama dişi çıktı yani turunculuklar yok denecek kadar az erkek dişnin kuyruğunu hep ısırıyor bu normal mi? Şu anda dişi bir köşede erkek bir köşede yardımlarınız içinde EKSTRA TEŞŞEKÜRLER

--------------- Ekleme ---------------

Ben bi karar verdim. Dişiyi değiştireceğim erkeğin boylerında alacağım.yoksa dişi ölecek ben bunu kaanat getirdim. Sİzlerede Teşşekür ederim..:oke:

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
METEHAN bence en oğrusunu yaptım yoksa senin balık ölecekti :) erkek dişiyi çok hırpalıyor ve dişi daha yumurtalamaya hazır deil erkeğin boylarında alırsan hem sen rahat edersin hemde balıklar :oke:

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Süleyman ben yunus bakacağım Dişi Zebra Aynı boylarda aldım onuda baya bir hırpaladı!!! pet shop'a götürdüm. Adam 4 tane alman lazım diyor.4 Dişi bende alam istemiyorum. Adam büyük balığı getir dedi pskopat balıkmış dedi.Sonuç olarak yunus bakmaya karar verdim. :ehe:aha::oke:

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
akvaruymun kücük ama sen bilirsin akvaruyumunu büyülte bilirsen cok güze l olur :oke:

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
dişi 3-4 cm dıyo ve kuyruk ısırması
ılk neden kavga gıbı gozukuyor
ama eslesme donemı kur amaclıda olma ıhtımalı var
NOT: dişi cok ufak buyuk ıhtımal ondan döl alaamaz alsada ılk yumurtaları atar yada yutar

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
NOT: dişi cok ufak buyuk ıhtımal ondan döl alaamaz alsada ılk yumurtaları atar yada yutar

atar yada yutar derken zebralar yavrularını agızında bakmazlar bır yere yumurtlarlar ama yavru olur erkek dişiyi zorlar dişi hazırsa yumurta döker ve erkek o yumurtaları döller :)

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun ama ben artık yunus aldım. konuyu kapatalım ..:oke:

Üst Alt