YarDımCı oLuN LütfeN!! mesaj hatası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vaayknk1221

Üye
    Konu Sahibi
YarDımCı oLuN LütfeN!! mesaj hatası!
arkadaslar Nokia 6603 aldım 1 hafta onu kullanmayıp Samsung B3410 kullandım sonra nokia ya hattınmı takınca mesaj yazma bölümüne gidim ve mesajımı yazdım uzun yazmıstım :) tam göndereceğim telefon sim kart hazır değil dedi bende bakım arama yapıyormu dedim baktım arayabiliyor sonra tekrar mesaj atcaktım baktım yine aynı hatayı verdi bende baska hat taktım onda mesaj attım sonra tekrar hattımı taktım yine aynı sorun bilen varsa lütfen sorununu yazsın. (Hat TURKCELL):allalla::allalla:

kankaa15

Üye
ya ben genç tarifeye geçmek istiyorum nasıl geçebilriim? yardımcı olursanız çok sevinirim....

asigsasi

asigsasi

Üye
Konuşma hediyen olabilir ama Arkadaşım hattında belki tl yoktur -5.50 tl den sonra daha gönderemen

--------------- Ekleme ---------------

ya ben genç tarifeye geçmek istiyorum nasıl geçebilriim? yardımcı olursanız çok sevinirim....

yaşın 24 ü geçmediyse tim lere gidebilir veya müşteri hizmetlerini arayarak yaptırabilirsin

RepresentativE

RepresentativE

Üye

25 yaş altıysan ve üzerine farklı genç tarifeli hat yoksa 444 0 535 ten
25 yaş üstü ama öğrenci kimliğin varsa TİM (turkcell iletişim mağazalarından) geçiş yapabilirsin

Avantaj Kart ve üstü TL yüklendiğinde
Standart Kart yüklendiğinde
gençTarifeiçi Arama
15 dk.sı 50 krş*​
15 dk.sı 50 krş*​
gençTarife dışı Turkcelllileri Arama
15 dk.sı 50 krş*​
40 krş​
Diğer Operatörleri Arama
40 krş
(Diğer cep kampanyasına katılan gençTarifelilere 5 dk.sı 50 krş)​
40 krş​
Sabit Hatları Arama
40 krş​
40 krş​
SMS tarifedışı ve diğer yönlere
30 krş​
30 krş​
SMS tarifeiçi
30 krş​
30 krş​
Hediye Kontör Kampanyası**
İstediğiniz gibi kullanabileceğiniz 10 TL hediye​

Konuşma Paketi Kampanyası***
10 TL'ye aylık HER YÖNE 2 saat

5 şarkı indirmek**
Bedava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt