Öneri Yardımcı Olun Arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı Olun Arkadaslar
General mobile discovery kablosuz görüntü aktarmak istiyorum televizyona ama yapamadım televizyon lg 42la640 yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :) televizyonu telefondan kumanda edebiliyorum ama görüntüyü aktaramıyorum ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Telefondan kumanda etmek için ne yaptigini bilmiyorum ama bahsettiğin islem icin dlna yı kullanabilirsin, tabiki hem telefonda hem televizyonda dlna donanimi olmasi lazim.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan kumanda etmek için ne yaptigini bilmiyorum ama bahsettiğin islem icin dlna yı kullanabilirsin, tabiki hem telefonda hem televizyonda dlna donanimi olmasi lazim.

Lg tv Remote programını kullanıyorum dlna hakkında bilgi verirmisiniz ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Dlna ağ üzerinden cihazlarin birbirleri arasinda medya alışverişi yapmasına olanak veren bir teknoloji, yani evde wifi ile yada ethernet kablosu yardimiyla dlna destekli televizyonuna kablosuz sekilde video foto vs aktarabilirsin, bunun icin her iki cihazinda ayni aga bagli olmasi lazim, sanirim söylediğin tv nin wifi ve dlna ozelligi var sanirim, telefonunda dlna ozelligi varsa aktarim yapabilirsin

meg1ddo

meg1ddo

Üye
General mobile in kendi sitesinden baktım ama discovery'da dlna yok maalesef

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ama baska bir yontemle de aktarım yapabilirsin belki de, benim aklima ilk dlna geldi, sen yine de arastir

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
televizyonda dlna yazıyodu ama telefonda yok dediniz :( aynı wifiye bağlı zaten de bulamadım bi sonuç

Bu videoda yapmış ama nasıl olduğunu anlamadım :(

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ayarlar -> ekran -> kablosuz ekran ayarini ac, açık yap onu sonra `cihaz ara' dan tv yi bul baglanmaya calış, ama bunu yapmadan önce hem tv hem telefonun ağa bağlı olduğundan emin ol.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar -> ekran -> kablosuz ekran ayarini ac, açık yap onu sonra `cihaz ara' dan tv yi bul baglanmaya calış, ama bunu yapmadan önce hem tv hem telefonun ağa bağlı olduğundan emin ol.

Bunu yapmıştım tv geliyo tıklayınca gidiyo ama ekran bulunamadı diyo :(

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Hmm, neden öyle yaptığını bilemedim şimdi ama normalde bi sorun olmaması gerek, ekran bulunamadi diyorsa tv den kaynakli bir sorun da olabilir belki

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Takipçi Satın Al

Üst Alt