YsF_90
Üye
yardıma muhtaç olan birine yardım etmeyip, sonra kendinizden nefret ettinizmi?
Evet arkadaşlar hiç yardıma muhtaç birini gördükten sonra ona yardım etmediğiniz, ve daha sonra çok pişman olduğunuz. kendinizden nefret ettiğiniz oldu mu? veya buna benzer herhangi bir olay. ilk olarak ben anlatayım mesela. dün otobüste giderken bi amca ayakta duruyordu, bende yanında sayılırdım. elini otobüsün demirinden tutuyordu. bana dediki ellerimi açarmısın dedi? ben anlamadım. efendim. dedim. ellerimi bi açsana dedi. ben benimle oyun oynuyor veya dalga geçiyor zannettim. başta açmadım ama sonra adamın ciddi olduğunu görünce dediği gibi açtım. soonra boş olan bir yere oturdu. bana döndü felçli olduğu, bazen böyle ellerine hükmedemediğini söyledi. ayrıca teşekkür etti ama ben o kadar bekledikten sonra o teşekkürü hak ettiğimi sanmıyorum. ilk dediğinde yapmadığıma öyle pişman oldumki anlatamam. ve kendimden herzamankinden daha fazla nefret ettim. sıra sizde. buyrun:
Bu yüzden biraz kendime kızıyorum.Bir daha görsem o kızı ona özel bir şey alırdım, başındaki insan müsvettesine para vermezdim ama ona dondurma filan alırdım.
bende öyle asıl dilenenlere vermem ama yanındaki çocuklara veririm. yada ekmek parası dediğinde alır ekmeği al sana ekmek derim.