S@H!N
Üye
Yardıma ihtiyacım var ( Galaksi S+ )
merhaba arkadaşlar benim bazı konuda yardımınıza ihtiyacım var. sorunlar şunlar dün ben cihazıma ayarlar gizlilikten fabrika ayarlarına geri dön seçeneği ile format attım ardından kies ile yeni yazılım yükledim ve 2.3.6 oldu. sonrada hafıza kartına cihaz üzerinden format attım sıkıntı yoktu bu ana kadar tel dahada hızlandı güzel oldu. ardından bu forumdan indirdiğim cs kurdum opera falan kurdum kurduğum zamanda sıkıntı yoktu oynadım oyunu dün gece kapattım teli bugün açtım ve biraz önce kurcalarken cs simgesinin resmi olmadığını gördüm tıkladım uygulama kurulu değil dedi setup duruyordu tekrar kurdum simgeye tıkladım oyun açıldı fakat simgede resim hala yoktu teli kapatıp açmak istedim kapattım açınca hep üstte s altındada galaksi s plus yazan yazı çıktı durup durup aynı şeyi yapıyordu cihazım kapanmıyorduda pilini çıkardım taktım kapandı. sonra cihazımın recever menüsüne girdim oradan wipe data/factory reset menüsüne girip oradan yes seçip format atmayı düşündüm cihazıma en son reboot phone now seçeneğini tıkladım ve cihazım açıldı benim dikkatimi çeken şu hafıza kartı ve cihazın kendi hafızasında bulunan dosyalar silinmemişti ve cs ile kurduğum opera silinmişti bu normal mi şimdi cihazımda sıkıntı yok görünüyor kapatıp açtım açıldı sıkıntı kalmadı şükür ama bu neden oldu bu konu hakkında açıklama yapabilirmisiniz bilgisi olan arkadaşlar.
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum formattan sonra google play gitti android market geldi güncelleme yapmama rağmen ve ben android market diye giriyorum google play e ve yavaş giriyor önceden şebeke üzerinden daha hızlı giriyordum bunda yavaş giriyor ne yapmalıyım?
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum formattan sonra google play gitti android market geldi güncelleme yapmama rağmen ve ben android market diye giriyorum google play e ve yavaş giriyor önceden şebeke üzerinden daha hızlı giriyordum bunda yavaş giriyor ne yapmalıyım?