Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlarr !!! [E71]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avcı7

Avcı7

Üye
    Konu Sahibi
Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlarr !!! [E71]
telefonumun hafıza kartına virüs girdi ve bende onu bilgisayardan biçimlendirdim.içinde yüklü olan programlar falan gitti doğal olarak.Ama menüdeki bi kaç simgede gitti klasör simgeleri eski temalarla karışık duruyor.Bunları nasıl düzeltebilirim.:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

waycell

waycell

Üye
formattan önceki yüklü uygulamaları kaldırabiliyorsan kaldır kalkmıyorsa telede format atman lazım çünkü kurduğun her program hem karta hemde tele dosyalar kurar

Avcı7

Avcı7

Üye
    Konu Sahibi
formattan önceki yüklü uygulamaları kaldırabiliyorsan kaldır kalkmıyorsa telede format atman lazım çünkü kurduğun her program hem karta hemde tele dosyalar kurar

formatı nasıl atabilirim ?

Skyway

Üye
yıldızkare7370kare yaparak atabilrsin :)

Avcı7

Avcı7

Üye
    Konu Sahibi
yıldızkare7370kare yaparak atabilrsin :)

teşekkürler:oke:

----------Eklendi @ 20:27:01 ---------- Yazıldı @ 20:19:20 ----------

şimdide kilit kodu çıktı ortaya 12345 giriyorm yanlış kod diyo değiştirmedimde kodu offff:off:

----------Eklendi @ 21:02:19 ---------- Yazıldı @ 20:27:01 ----------

koskoca forumda yardım edicek yok mu yaaa:vur durum acil:ağlarım:

stainless steel

stainless steel

Üye
önce telefonunu yedekle telefon numaralarını mesajlarını resimlerini ondan sonra format at.

Avcı7

Avcı7

Üye
    Konu Sahibi
önce telefonunu yedekle telefon numaralarını mesajlarını resimlerini ondan sonra format at.

PM attım ama buraya da yazıyım ben zaten format attıktan sonra kilit kodu geldi ekrana tekrar atarsam düzelir mi?

waycell

waycell

Üye
şifreyi yanlış giriyorsun bence ama sen gene format at dene

Avcı7

Avcı7

Üye
    Konu Sahibi
şifreyi yanlış giriyorsun bence ama sen gene format at dene

peki şifre ne ki o zman ben değiştirmedim 12345 olması gerek ama olmuyor

----------Eklendi @ 22:27:02 ---------- Yazıldı @ 22:21:15 ----------

stainless stell arkadaşım dediklerini yaptım ama yine aynı kilit kodu istiyor yarın servise vericem artık yapcak bişi yok

Skyway

Üye
kilit kodu mesela tuş kilidine verdiğin koddur tekrar hatırla en son ne yaptığını ona göre tekrar dene. oda olmazsa sürüm güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt