Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümran
Üye
Konu Sahibi
yardım
soft formatta hackli telefon tekrar garantiye girermi ?doğru bilgi verın lutfen teli flashlamak istemiyorum
cyber
Üye
soft format atınca hack gider bu durumda telefon garantiye girer.
OttomaN TigeR
Üye
Kardeşim dedik ya niye ısrarla konu açıyorsun.
arslanla
Üye
hard formatla hack gider diye biliyorum
larten123
Üye
soft format nssıl atılıyo
.Murat.
Üye
*#7370# Soft format arkadaşım
ümran
Üye
Konu Sahibi
bosuna konu a ctığımı biliyomda göruyorsun kardes herkes bisi söyluyo
ya sen her söleneni ne takıyosun soft attığında hack gider kaç kere attım yeniden hacklemk zorunda kaldım.hard attığındada hack gider ama tel garanti dışı olur orjinal dosyaları silindiği için
ya sen her söleneni ne takıyosun soft attığında hack gider kaç kere attım yeniden hacklemk zorunda kaldım.hard attığındada hack gider ama tel garanti dışı olur orjinal dosyaları silindiği için
Hard format aksine telefonun sistemindeki arızayı gidermek için atılır ve kendi sistem dosyalarını kullandığı için kesinlikle garanti dışı kalmaz cfw mi yüklüyor ki garanti dışı kalsın.
ümran
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar herkes bisi söyluyo .gercekten deneyen warsa yani söylesin şôyle dıim tel hackli soft format atcm tekrar garantiye girermi ?
OttomaN TigeR
Üye
kardeş bak son kez söylüyorum ister itibar et ister etme. Soft format telefonu sıfırlar aldığın gün gibi tertemiz olur. Garantisine hiç birşey olmaz.
Hard format aksine telefonun sistemindeki arızayı gidermek için atılır ve kendi sistem dosyalarını kullandığı için kesinlikle garanti dışı kalmaz cfw mi yüklüyor ki garanti dışı kalsın.
ben öyle biliyorum kardeş hard format nokia tarafından önerilen bi çözüm deil.bunu yaptığında orjinal uygulamalar silindiği için garanti dışı kalıyo diye biliyorum
ben öyle biliyorum kardeş hard format nokia tarafından önerilen bi çözüm deil.bunu yaptığında orjinal uygulamalar silindiği için garanti dışı kalıyo diye biliyorum
yok kardeşim garanti dışı kalmaz hard format atınca ben iki kez servise verdim magaza ve diger uygulamaları yükleyemediğim için hard format attığımı bile söyledim garantiden çıkmaz endişen olmasın.