yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
yardım
soft formatta hackli telefon tekrar garantiye girermi ?doğru bilgi verın lutfen teli flashlamak istemiyorum :(

cyber

cyber

Üye
soft format atınca hack gider bu durumda telefon garantiye girer.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim dedik ya niye ısrarla konu açıyorsun.

arslanla

arslanla

Üye
hard formatla hack gider diye biliyorum

larten123

larten123

Üye
soft format nssıl atılıyo

.Murat.

.Murat.

Üye
*#7370# Soft format arkadaşım

ümran

Üye
    Konu Sahibi
bosuna konu a ctığımı biliyomda göruyorsun kardes herkes bisi söyluyo :(

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bosuna konu a ctığımı biliyomda göruyorsun kardes herkes bisi söyluyo :(

ya sen her söleneni ne takıyosun soft attığında hack gider kaç kere attım yeniden hacklemk zorunda kaldım.hard attığındada hack gider ama tel garanti dışı olur orjinal dosyaları silindiği için

ANIL

ANIL

Admin

ya sen her söleneni ne takıyosun soft attığında hack gider kaç kere attım yeniden hacklemk zorunda kaldım.hard attığındada hack gider ama tel garanti dışı olur orjinal dosyaları silindiği için

Hard atıldığında garanti dışı olmaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hard format aksine telefonun sistemindeki arızayı gidermek için atılır ve kendi sistem dosyalarını kullandığı için kesinlikle garanti dışı kalmaz cfw mi yüklüyor ki garanti dışı kalsın.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar herkes bisi söyluyo .gercekten deneyen warsa yani söylesin şôyle dıim tel hackli soft format atcm tekrar garantiye girermi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeş bak son kez söylüyorum ister itibar et ister etme. Soft format telefonu sıfırlar aldığın gün gibi tertemiz olur. Garantisine hiç birşey olmaz.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Hard format aksine telefonun sistemindeki arızayı gidermek için atılır ve kendi sistem dosyalarını kullandığı için kesinlikle garanti dışı kalmaz cfw mi yüklüyor ki garanti dışı kalsın.

ben öyle biliyorum kardeş hard format nokia tarafından önerilen bi çözüm deil.bunu yaptığında orjinal uygulamalar silindiği için garanti dışı kalıyo diye biliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

ben öyle biliyorum kardeş hard format nokia tarafından önerilen bi çözüm deil.bunu yaptığında orjinal uygulamalar silindiği için garanti dışı kalıyo diye biliyorum

yok kardeşim garanti dışı kalmaz hard format atınca ben iki kez servise verdim magaza ve diger uygulamaları yükleyemediğim için hard format attığımı bile söyledim garantiden çıkmaz endişen olmasın.

---------- Eklendi @ 18:10:28 ---------- Yazıldı @ 18:07:08 ----------

arkadaslar herkes bisi söyluyo .gercekten deneyen warsa yani söylesin şôyle dıim tel hackli soft format atcm tekrar garantiye girermi ?

telefonu açıp kurcalarsan garantı dışı kalır. Hacklemeyle format atmayla garantı dışı kalmaz merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt