yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.edip

m.edip

Üye
    Konu Sahibi
yardım
arkadaşlar merhaba sizin yardımınıza ihtiyacım var. ben kuzenlerimde kalıyorum 2 gündür onların evdeki modeme bağlanıyordum wlan dan ama şimdi telefon görmüyo o wlan ı. ne yapabilirim deliricem lütfen yardım edin.

kelooo

Üye
önce teli kapatıp aç yine görmezse modemi kapatıp aç görecektir

yoIcu

yoIcu

Üye
-Bazı Telefonlarda(c7,n8 ) Müzik Klasörüne Girdikten sonra Orada Bulunan Rdy. Kul. Çal.(Radyo Kullanarak Çal) Sayesinde Radyolarınıza Boş Bir Frekans Aracılığı İle Müzik Ve Video Seslerinizi Kullandıra Bilirsiniz.Bu özellik ile sonradan Satın Alınana Arabanın Çakmak Tuşuna Bağlanan Gereçlere İhtiyacınız Kalmaz.

Bu özellik c6-01 de var mı acaba?

hakan_710

hakan_710

Üye
-Bazı Telefonlarda(c7,n8 ) Müzik Klasörüne Girdikten sonra Orada Bulunan Rdy. Kul. Çal.(Radyo Kullanarak Çal) Sayesinde Radyolarınıza Boş Bir Frekans Aracılığı İle Müzik Ve Video Seslerinizi Kullandıra Bilirsiniz.Bu özellik ile sonradan Satın Alınana Arabanın Çakmak Tuşuna Bağlanan Gereçlere İhtiyacınız Kalmaz.

Bu özellik c6-01 de var mı acaba?

konuyla alakası yok ama cevap vereyim o özelliğin adı fm transmitter ve malesef ki c6-01 de yok.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
arkadaşlar merhaba sizin yardımınıza ihtiyacım var. ben kuzenlerimde kalıyorum 2 gündür onların evdeki modeme bağlanıyordum wlan dan ama şimdi telefon görmüyo o wlan ı. ne yapabilirim deliricem lütfen yardım edin.
menü-ayarlar-bağlantı kısmında ki ayarları bi kontrol et:kendi ülkenizde veri kullan kısmının ayarlarına bi bak..belki değiştirmiş olabilirsin farketmeden..

m.edip

m.edip

Üye
    Konu Sahibi
...

----------Eklendi @ 14:39:14 ---------- Yazıldı @ 14:35:59 ----------

konuyla alakası yok ama cevap vereyim o özelliğin adı fm transmitter ve malesef ki c6-01 de yok.
teşekkürler düzeldi

----------Eklendi @ 14:39:59 ---------- Yazıldı @ 14:39:14 ----------

menü-ayarlar-bağlantı kısmında ki ayarları bi kontrol et:kendi ülkenizde veri kullan kısmının ayarlarına bi bak..belki değiştirmiş olabilirsin farketmeden..
teşekkürler düzeldi :)

----------Eklendi @ 14:40:30 ---------- Yazıldı @ 14:39:59 ----------

Aynen olması gerek böyle.
teşekkürler oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt