Yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melihenes34

Üye
    Konu Sahibi
Yardım!!
Benm Bir Kaç Senedir Kullandığım Telefon Var Bu Telefonun Şarjı Bozuldu Ve Bunu Kullanmamaya Başladım Ve Şimdi Bu Teli Yeniden Kullanıcam Ama Güvenlik Kodunu Hatrlamıyorum Kapalıyken Nasıl Format Atabilirim Yada Bunu Nasıl Çözebilirim Yardım ??

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Lütfen "Lütfen, Yardım!" gibi başlıklar açmayınız... Başlığınızı değiştirin, Forum Kurallarını okuyun.Ayrıca telefonunuz hakkında bilgi vermemişsiniz.Şarjım bozuldu diyorsunuz sonra da telefonumun güvenlik kodunu unuttuğunuzu söylüyorsunuz.Lütfen bilgi verin.Telefonunuz LG diyorsunuz ama Çin Malı kategorisinde açıyorsunuz...

melihenes34

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Orite T808

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Kodunuz : 1122

Ayrıca internet ayarları :

Çin mallarının işletim sistemi hepsi aynı olur... Sorun çıkmayacaktır. Ama menüleri değişik temalı olabilir... Bu arada tema değiştirme yoktur çin mallarında...

----------Eklendi @ 17:22:13 ---------- Yazıldı @ 17:21:16 ----------

Herhangi bir konuma "Teşekküt Et" butonuna tıklarsanız sevinirim...

melihenes34

Üye
    Konu Sahibi
Kod O Değil Ben O Kodu Değiştirmiştim Ve Değiştirdiğim Kodu Hatırlamıyorum Telefonu Bu Yüzden Açamıyorum Telefon Güvenlik Kodunu Soruyor Bunu Değiştirmem Lazım Yada Kapalıyken Formatlamam

----------Eklendi @ 17:23:53 ---------- Yazıldı @ 17:23:02 ----------

Samsung S5253 Kullanıyordum Bunu Servise Verince Bu Telefona Kaldım Geçici Olarak Kullanıcam

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Format at, format kodu hiçbir zaman değişmez...

NOT: Format atıldığında sonradan kişisel olarak yüklenmiş JAVA'lar gider...

melihenes34

Üye
    Konu Sahibi
Gitsin Yeterki Telefonum Açılsın...

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Sonuç?

... ve Herhangi bir konuma "Teşekküt Et" butonuna tıklarsanız sevinirim.

melihenes34

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Nasıl Açılabilir Bana Bunu Söyleyin O Kilidi Nasıl Kırıcam ??

Karanlık97

Karanlık97

Üye
IMEI Kodunu bul.Çin mallarının kutularda yazar genellikle.
Nokia için olsa bile belki işe yarar.Buraya IMEI kodunu yaz, sana verecektir kırma şifresini...

----------Eklendi @ 17:59:00 ---------- Yazıldı @ 17:54:14 ----------

Olmazsada telefoncuya götür, kabul etmezsede, Teknik Servis... Ama çin mallarının garantisi genellikle 1 yıl oluyor.Halbuki teknolojik ürünlerin garanti yılı 2 YIL'dan aşağı olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt